Kamperen in de natuur

Kamperen in de natuur

Hoe ziet jouw ideale kampeerplek eruit? Sta je het liefst op een knusse plek midden in het bos, op een uitgestrekt landgoed of binnen de wallen van een fort? Waar je ook voor kiest, je vindt altijd een Natuurkampeerterrein dat bij je past. Kom genieten! Van de rust, ruimte en van buiten.

Kamperen in de meest pure vorm

Er zijn bijna 150 erkende Natuurkampeerterrein in Nederland en Frankrijk. De terreinen bevinden zich in de mooiste landschappen, ver van alle drukte. Soms zie je letterlijk door de bomen het Natuurkampeerterrein niet meer! Kamperen in de natuur; dát is kamperen op een Natuurkampeerterrein!

Zoek een terrein

Vuurtje stoken

In Het Groene Boekje en op de website wordt aangegeven op welke terreinen vuur maken mogelijk is. Maar wát is er precies mogelijk? Mag je zomaar zelf hout sprokkelen en een vuurtje naast je tent beginnen? Waar mag je barbecueën, en waar zijn centrale kampvuurplaatsen waar je gezellig kunt aanschuiven bij je medekampeerders?

Alle Natuurkampeerterreinen direct terugvinden in je navigatiesysteem? Dat kan!

Voor onderweg kun je alle GPS-coördinaten van de Natuurkampeerterreinen downloaden voor je TomTom, Navman of Garmin. Deze worden dan als POI’s ingeladen in je systeem.
Voor specifieke GPS-coördinaten van fiets- en wandelroutes kun je op de pagina van de kampeerterreinen kijken.

Tips voor verbeteringen zijn altijd welkom op info@degroenekoepel.nl.

Download de GPS-coördinaten