Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701
info@degroenekoepel.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn

Deel deze pagina

Laatste update: 5 maart 2021

Waar kan ik kamperen? 

Per 1 april zijn de meeste Natuurkampeerterreinen weer open. Ook nu kun je al op zo’n 25 terreinen terecht. Gemeenschappelijke was-, toilet- en douchegelegenheden op vakantieparken en campings zijn geopend. Logischerwijs gelden ook op de Natuurkampeerterreinen de maatregelen en adviezen die vanuit het RIVM en de overheid zijn opgesteld. 

Waar moet ik rekening mee houden als ik ga kamperen? 

Wij adviseren je om altijd van tevoren contact op te nemen met het terrein waar je graag wilt verblijven. Voor veel terreinen geldt namelijk dat – vanwege Corona – vooraf (online) reserveren verplicht is. Daarnaast kunnen ze je vertellen met welke extra genomen maatregelen je rekening dient te houden.

Wij merken dat steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in de natuur. Daarom raden wij aan om in het hoogseizoen, en in drukke weekenden zoals het Hemelvaartsweekend of Pinksteren, te reserveren. Uiteraard houden de Natuurkampeerterreinen waar mogelijk plekjes vrij voor fietsers en wandelaars.

Zijn er nog terreinen gesloten? 

Een enkel terrein blijft tot nader orde gesloten. Hieronder een overzicht.

Terrein Plaats Situatie
Boxbergen Wesepe Blijft gesloten tot nader orde
Oostermaat (Groeps-
Natuurkampeerterrein)
Okkenbroek Blijft gesloten tot nader order

België & Frankrijk

Voorlopig geldt het dringende advies om in Nederland te blijven. Wij hopen natuurlijk dat het de komende maanden wel weer mogelijk wordt om onze mooie Natuurkampeerterreinen in Frankrijk en België te bezoeken.