Image

Online betalen

Vragen en antwoorden

Je hebt van ons een e-mail ontvangen over Het Groene Boekje 2021 en de daarbij behorende Natuurkampeerkaart. Hieronder een overzicht met de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@degroenekoepel.nl

Veel gestelde vragen

 

Waarom krijg ik e-mail van jullie?

Je hebt vorig jaar of het jaar daarvoor gebruik gemaakt van de Natuurkampeerterreinen. En we zien je graag terug! Voor het komende jaar kun je het nieuwe Groene Boekje pus de bijbehorende Natuurkampeerkaart 2021 bestellen om opnieuw te genieten van de rust en de natuur op de mooiste kampeerterreinen van Nederland, Frankrijk en België.

Wat is mijn NKK-nummer?

NKK-nummer staat voor Natuurkampeerkaart-nummer, dit is het nummer waarmee je in onze administratie geregistreerd staat. Met dit nummer, dat genoteerd staat op de Natuurkampeerkaart, maar wat ook te vinden is in de ontvangen e-mail, kun je inloggen op de mijn-omgeving.

Zit er een betalingsverplichting vast aan deze e-mail?

Nee. Het is het aanbod om opnieuw Het Groene Boekje, en de Natuurkampeerkaart, te bestellen. Ga je komend jaar niet meer kamperen en wil je niet opnieuw een aanbod van ons ontvangen? Dan kun je je registratie bij ons opzeggen door in te loggen op Mijn Natuurkampeerterreinen.

Hoe kan ik Het Groene Boekje bestellen en betalen?

Je kunt Het Groene Boekje op drie manieren bestellen en betalen:
– Betaal direct via de IDEAL-link in de ontvangen e-mail (€15,95 excl. Verzendkosten, €1,00 voor een Nederlands adres en €3,00 voor een adres buiten Nederland).
– Je kunt ook een automatische machtiging afgeven. Dit kun je instellen via de mijn-omgeving. Log in met je NKK nummer. Je betaalt dan slechts €14,50 excl. verzendkosten
– Of via internetbankieren of overschrijvingskaart. Vermeld dan duidelijk het totaalbedrag, ons IBAN rekeningnummer en het betalingskenmerk. Log ook dan in via de mijn-omgeving. Bekijk hier ‘kopie factuur’. Hier vind je ons IBAN rekeningnummer.

Wat is jullie IBAN rekeningnummer?

Log in via de mijn-omgeving. Hier vind je ons IBAN rekeningnummer. Vermeld duidelijk het totaalbedrag, ons IBAN rekeningnummer en het betalingskenmerk.

Kan ik ook een losse Natuurkampeerkaart bestellen?

Ja dat kan. Als je liever een losse Natuurkampeerkaart zónder Het Groene Boekje wilt, dan kun je dat aangeven via de mijn-omgeving op de website. Met het NKK nummer kun je inloggen en dit aanpassen bij jouw gegevens. Mocht dit niet lukken, stuur dan een mail naar info@degroenekoepel.nl met vermelding van je verzoek om omzetting en het NKK nummer. Wij passen het dan voor je aan.
Wanneer je deze kaart per direct wilt ontvangen, zet dan eerst de registratie om voordat je de factuur betaalt.

Wanneer kan ik Het Groene Boekje verwachten?

Wanneer de betaling bij ons binnen is, sturen wij het boekje in januari naar je toe. Bestel je Het Groene Boekje later dit jaar wordt het boekje binnen vijf werkdagen opgestuurd.

Ik ben verhuisd. Hoe geef ik mijn nieuwe adres door?

Wijzigingen kun je doorgeven via de mijn-omgeving op onze website.Met het NKK nummer kun je inloggen en dit aanpassen bij jouw gegevens. Mocht dit niet lukken, stuur dan een mail naar info@degroenekoepel.nl

Zijn er in 2021 nieuwe Natuurkampeerterreinen?

Ja, er zijn vijf nieuwe Natuurkampeerterreinen in Nederland en twee nieuwe Natuurkampeerterreinen in Frankrijk.

Bekijk de nieuwe terreinen

 

Ik wil geen e-mail meer van jullie ontvangen. Hoe regel ik dat?

Dat kun je regelen via de mijn-omgeving op onze website. Log in met je NKK nummer. Hier kun je je abonnement op Het Groene Boekje opzeggen. Je ontvangt dan geen email meer van ons met een aanbod om opnieuw Het Groene Boekje en de Natuurkampeerkaart te bestellen.