Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Contactgegevens

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur
Postbus 413
3430 AK Nieuwegein

Tel. +31 (0)30-6033701
info@degroenekoepel.nl

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn

Deel deze pagina

Hoofdprijs:

 

Een weekend (twee nachten)* winterkamperen voor twee personen op Natuurkampeerterrein Borger in een stijlvolle, comfortabele tipi met houtkachel van Tipiskamperen!

Tweede prijs:

SunStofey GoSun Sport: een solar cooker waarmee je op jouw favoriete Natuurkampeerterrein in een handomdraai een geweldige maaltijd klaarmaakt. En dat volledig op zonlicht! Binnenkort ook verkrijgbaar in de webshop van Ecoventura.

 

 

Derde prijs:

Een voucher t.w.v. €150- huurtegoed om te besteden bij Geardropper! Kampeer op je favoriete bestemming, maar dan zonder na te denken over het inpakken van kampeerspullen. Dat doen zij voor je.

 

Meer prijzen!

De Goal Zero Lighthouse 250, uit de webshop van Ecoventura, is een veelzijdige en waterdichte lantaarn die ook als USB-charger gebruikt kan worden. De lantaarn geeft een helder licht van 250 lumen en is ideaal te gebruiken op reis of op de camping!

 

 

 

Barebones Living tuinlantaarn, uit de webshop van Ecoventura: een prachtige lantaarn met handig design in de vorm van een baken met LED verlichting.

 

 

Hoofdprijs kinderen t/m 12 jaar:

Een weekend (twee nachten)* voor vier personen in een Trek-In, de duurzame Trekkershut!

 

Tweede prijs:

Verrekijker ‘IJsvogel’ van Vogelbescherming Nederland: door het compacte formaat is de IJsvogel zeer goed te hanteren en wordt vogels kijken een geweldige ervaring. Beginnen met vogelen? Dan is de IJsvogel jouw eerste echte top verrekijker.

 

Derde prijs:

Een bord, soepkom en beker uit de Raw Earth collectie van Zuperzozial uit de webshop van Ecoventura. Het kinderservies is 100% biologisch afbreekbaar. Inclusief beker, kom en bord met een vrolijke opdruk van een Orka.

 

 

 

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door:

Tipiskamperen verhuurt sfeervol ingerichte tipitenten voor kamperen op mooie ruime plekken in het noorden van het land, bijvoorbeeld op de natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer.

 

Ecoventura is een webwinkel die duurzame producten aanbiedt op het gebied van backpacken, kamperen en wandelen.Ieder artikel heeft zijn eigen verhaal en achtergrond. Als klant van EcoVentura ben je ervan verzekerd dat je verantwoorde artikelen aanschaft, je bent bewust uitgerust.

 

 

Geardropper: Back to nature – for life in the open – Dat is waar Geardropper voor staat. Onze missie is kamperen aantrekkelijk en toegankelijk maken voor een nieuwe generatie kampeerders.

 

 

Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur en aan een leefbare wereld.

 

Trekkershutten: Een Trekkershut is een houten hut, ideaal voor een fiets- of wandelvakantie, een weekendje op bezoek bij familie op de camping of om met een groep op pad te gaan. Alle Trekkershutten zijn per nacht te huur en eenvoudig ingericht, met ten minste een goed bed, hoofdkussens, zitgelegenheid, licht en elektriciteit. Het enige dat je hoeft mee te nemen, is een slaapzak en kussensloop.

 

 

*Dit is exclusief bijkomende kosten zoals schoonmaak, beddengoed en toeristenbelasting.

Op de stempelactie ‘Spaar ze allemaal’ zijn de actievoorwaarden van Stichting De Groene Koepel van toepassing. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.