Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Tips!

Kampeerarrangement
Kamperen met een groep fanatieke watersporters, familie, schoolkamp of sportopleiding? Jullie willen graag diverse activiteiten op en rond het water beleven? Jullie zitten niet graag stil? Kom dan naar het Leekstermeer en geniet van ons groepskampeerterrein en het water. Jullie verblijven in eigen tenten op een veld op de Jarden. Hier is ruimte voor slapen, koken, eten en kampvuur na een actieve dag op het water!

Dagindeling Dag 1
In de middag: aankomst en het kampeerveld inrichten
Dagindeling Dag 2
10:00-12:00 uur: 2-uurs-activiteiten
19.30 uur: avondactiviteit (kampvuur)
Dagindeling Dag 3
In de loop van de ochtend: kampeerveld opruimen
 
Aanbieding
Prijs per persoon: € 26,25 inclusief:
- 2 overnachtingen in eigen tenten
- 1x walbegeleiding van Cnossen Leekstermeer
- Gebruik douches, water, elektra
- Alle watersportmaterialen; boten, zwemvesten, surfpakken en surfschoentjes
- Genoemde watersportactiviteiten en hout voor het kampvuur
- Toeristenbelasting

Invulling 2-uurs-activiteiten
Jullie gaan (in groepen van 15-25 personen) watersporten in blokken van twee uur. Als mogelijke watersportactiviteiten zijn er:
- Vlotten bouwen
- Varen in 8-persoons motorboten
- Varen in fluisterboten en roeiboten
- Kanoën
- Zeilen met (zeilboten) Valken
- Windsurfen
- Vaarwandeltocht
- Vissen

Trouwen op een GroepsNatuurkampeerterrein
Op deze unieke locatie met een fraai uitzicht over het Leekstermeer is het mogelijk om het huwelijk te laten voltrekken. Dit kun je aanvragen bij de afdeling Burgerzaken van de Gemeente Noordenveld. De gehele lokatie staat dan tot jullie beschikking. Stap letterlijk in het huwelijksbootje en vaar aan het einde van uw feest met z'n tweëen het geluk tegemoet!

Naast de huwelijksvoltrekking kunnen we zorgen voor de heerlijke maaltijd, een spetterend feest, overnachtingen voor jullie en jullie gasten in onze chalets. Dit alles in een sfeervolle omgeving van het Leekstermeer!

Helemaal bijzonder is trouwen op onze fantastische buitenlocatie. Gelegen op het GroepNatuurkampeerterrein De Jarden, onder de houten shelter met alle gasten in de buitenlucht! Iedereen kan z'n tentje opzetten en 's avonds feest bij het kampvuur!

Bewaren

Media

Deel dit terrein

GroepsNatuurkampeerterrein De Jarden
Nietap, Drenthe Reserveer nu!

Terug naar het zoekresultaat

Gemiddelde waardering:

van 1 beoordelingen

Schrijf een review

De Jarden

Groepen: 5 velden voor 10-30 personen met een max. van totaal 150 personen.
1,5 ha | 5 plaatsen | Open: 01/04 - 01/10 | Natuur Plus

Locatie

In de kop van Drenthe, op nog geen 20 minuten van de stad Groningen, ligt De Jarden. Direct aan het Leekstermeer in natuurgebied De Onlanden. Een wereld van water, rietkragen en prachtige wetlands. Dineren op het terras aan het water, leren zeilen en surfen, fietsen en wandelen... actief genieten dus! Meer informatie »

Naast het kamperen zijn er vele extra mogelijkheden: de combinatie van watersport, actieve buitenactiviteiten en lunch of diner op locatie zorgen voor de ultieme beleving. Het kan gaan om een dagactiviteit zoals zeilen en vlotten bouwen of bijvoorbeeld een compleet meerdaags arrangement. Ontbijt-/lunch-/diner service, in het restaurant of op je eigen kampeerplaats. Zeillessen en surflessen, teambuilding of lekker zelf een mooie route varen. Vaar-, fiets- en wandelroutes zijn aanwezig. Wifi in restaurant. Bruiloft in de buitenlucht!

🌄Terrein

Kamperen in een prachtige omgeving, voor families, vriendengroepen en andere actieve natuurliefhebbers. Ontdek het ruime GroepsNatuurkampeerterrein van vijf velden met water en elektra-aansluiting. Speelnatuur, sportveld en luxe shelter. Iedere avond vuurtje stoken en ’s morgens verse broodjes. Genieten met een familie van 10 of uw vereniging van 110!

Verhuur & Activiteiten

Vele extra mogelijkheden: zeilen en vlotten bouwen of een compleet meerdaags arrangement. Ontbijt-/lunch-/diner service. Zeil- en surflessen, teambuilding of zelf een mooie route varen. Vaar-, fiets- en wandelroutes aanwezig. Wifi in restaurant. Huur van tenten en koelkasten is mogelijk.

Route

Tussen Leek en Roden. Op de N372 neem je afslag Leekstermeer.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Het Drentse Nietap is een tweelingdorp met het Groningse Leek. Toen vroeger de belastingstelsels in de provinciën verschilden, wakkerde dat de handel aan. In de zeventiende eeuw kon het passeren van een provinciegrens soms erg lang duren. Om de handelaren van eten, drinken en een bed te voorzien, kwam er een herberg op de plek van het latere Nietap, genaamd NijeTap (voor het eerst genoemd in 1654). Waar Nietap en Leek samenkomen, maakt het grenswatertje De Leke een bocht. Hier lag in de Tachtigjarige Oorlog, op de grens, de Leekster Schans, een verdedigingswerk tegen de Spaanse troepen.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · Zonnecellen · pelletkachel, eigen bronwater, WTW-installatie · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

🍂Kenmerken van dit terrein

 • tenten welkom
 • tourcaravans welkom
 • campers welkom
 • vouwwagens welkom
 • elektriciteitsaansluiting/ampère6A
 • aantal plaatsen met elektra20
 • eenvoudige speelvoorzieningen
 • huisdieren toegestaan
 • afstortplaats chemisch toilet
 • reserveren mogelijk
 • dichtstbijzijnde supermarkt3,0
 • afstand halte ov3,0
 • natuurlijk zwemwater vlakbij
 • kampvuur/vuurpotten toegestaan
 • slechtweervoorziening aanwezig(luxe shelter)
 • wifi aanwezig
 • ontdekkist aanwezig
 • kano-aanlegplek
 • douche(s) warm water/aantal14
 • toilet/aantal4
 • kampeerbusjes (< 5 m, < 1500 kg) welkom

Tarieven *

€ 8,20 per persoon per nacht (excl. tb: € 1,05 vanaf 13 jaar). Kijk voor meer tarieven op www.dejarden.nl. Per boeking betaal je € 10,00 (‘een tientje voor de natuur’) aan Stichting De Groene Koepel (kijk voor meer info onder ‘Terreinen’). Dit is bij de prijs inbegrepen.

Betaalmethode

pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Beoordelingen van bezoekers

 • Elizabeth - 13-06-2016

  Prachtige beschutte plekjes, schoon sanitair, kampvuur: wij hebben zeer genoten tijdens ons weekend met vrienden en familie. De familie Cnossen is gastvrij en denkt mee. Wij komen hier zeker terug!

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Jardensterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd