Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Tips!

Evenementen
Steengroeve Theater
Winterswijkse Fietsvierdaagse

Media

Deel dit terrein

Natuurkampeerterrein Lutje Kossink
Winterswijk-Henxel, Gelderland Reserveer nu!

Terug naar het zoekresultaat

Gemiddelde waardering:

van 19 beoordelingen

Schrijf een review

Lutje Kossink

1,25 ha | 40 plaatsen | Open: 01/04 - 01/11 | Natuur Plus

Locatie

Winterswijk heeft en schitterend coulisselandschap, ideaal voor fietsers en wandelaars. Er zijn veel leuke routes in uitgezet. Nieuwe route in 2020: zandweggetjes fietstour. Geologisch zeer interessant gebied. Unieke rijkdom aan flora en fauna en “het ruist hier van de rust”. Door beschutte ligging zeer geschikt voor herfstkamperen. Het Winterswijkse coulisselandschap is uw animatieteam. Meer informatie »

Fietsroute
Deelnemer Natuurkampeerroute Achterhoek.Omgeving
Het uitgestrekte buitengebied van Winterswijk kan tot één van de fraaiste in Nederland gerekend worden. Winterswijk ligt in het oosten van de Achterhoek tegen de Duitse grens en bestaat uit het dorp zelf en negen buurtschappen waaronder Henxel. Het gebied biedt ideale mogelijkheden voor toerisme en recreatie.

De omgeving bestaat uit prachtige pittoreske boerderijtjes, statige Scholtenboerderijen, weilanden en natuurgebieden. De vele beken, beekjes, houtwallen en bosschages maken het landschap nog afwisselender. Het gehele landschap ademt een rust, ruimte en beslotenheid die zeldzaam zijn geworden in Nederland.

In de Steengroeven, die zich dicht in de buurt van het kampeerterrein bevinden, zijn dertig meter diepe groeven waaruit de wanden loodrecht oprijzen en welhaast buitenlands aandoen. De diverse geologische lagen zijn goed zichtbaar en daardoor kan men een blik in een honderden miljoenen jaar oud verleden werpen. Een verleden rijk aan fossielen en mineralen.

LinksFietsroutes
De omgeving rond Winterswijk, gelegen in de meest oostelijke punt van Gelderland, behoort tot de mooiste fietsgebieden van Nederland. Het fraaie coulisselandschap en de vele beschermende bossen en landgoederen vormen het decor van prachtige fietstochten. Deze brengen je over landelijke wegen, zandwegen en bospaden.

Twee unieke fietstochten vanaf Lutje Kössink
Voor al onze gasten zijn er twee gratis fietstochten ontwikkeld die vanaf Lutje Kössink gestart kunnen worden. Deze worden bij aankomst met uitleg uitgereikt en laten je een unieke route zien door het Winterswijkse en deels Duitse coulisselandschap. Een route gaat naar het zuidelijke gebied van Winterswijk, het oude kleinschalige landschap, de andere naar het meer open ontginningslandschap richting Duitsland genaamd "6 maal over de grens". Beide tochten gaan langs schitterende landschapselementen en leuke stille weggetjes. Halfweg in beide routes is horeca aanwezig. Het zijn dagtochten van ongeveer 40 km die ook 'afgekort' gefietst kunnen worden. Heb je deze beide gefietst, dan heb je een zeer goede indruk wat Winterswijk is.

Fietskaart Achterhoek
De Fietskaart Achterhoek maakt deel uit van een landelijke serie van 20 fietskaarten en bestaat uit: • een gedetailleerde plattegrond met toeristische informatie

 • alle fietsknooppunten in de Achterhoek

 • uitleg over het fietsroutenetwerk

 • vier kant-en-klare fietsroutes

 • Lutje Kossink ligt direct aan knooppuntnetwerk 10


De Fietskaart Achterhoek is voor € 7,95 verkrijgbaar bij de VVV en ook te bestellen via onze webwinkel. Wie bij de VVV een Fietskaart Achterhoek koopt, krijgt er een gratis stuurbandje en ansichtkaart bij. Daarop kunnen fietsers hun favoriete route noteren en die versturen naar familie, vrienden en kennissen.

Fietsrouteplanner
Je kunt nu ook van achter je eigen computer routes samenstellen over het fietsroutenetwerk Achterhoek. De routeplanner op de website laat zien welke routebordjes je moet volgen om de door jouw gekozen route af te leggen. Ook krijg je informatie over de bezienswaardigheden onderweg. De routeplanner toont ook enkele fietsroutes die speciaal voor jou zijn geselecteerd. Alle routes kunnen worden afgedrukt of gedownload voor een gps-ontvanger of TomTom.


Bewegwijzerde routes
Je hebt de keuze uit tal van routes: korte, lange, bewegwijzerde, grensoverschrijdende, thematische enz. Totaal zo'n 1700 km fietsplezier! Onderstaand een kleine greep uit de mogelijkheden verkrijgbaar via de lokale VVV.
 • Arfgoodroute: 39 km, verbindt 9 toeristische attracties en bezienswaardigheden
 • ATB: sportieve uitdaging van 45 km voor de mountainbikers
 • Buurtschappenroute: totaal 58 km, of te fietsen in delen (Noord, 37 km of Zuid, 45 km)
 • Lokale Ommetje: voor een beknopte impressie van Winterswijk (20 km)
 • Doe-tas: gebaseerd op het lokale ommetje. Bij de VVV kun je een Doe-tas huren voor 6,50 euro die gevuld is met veldwerkmaterialen zoals verrekijker, loepen en netjes. Bij de aangegeven afstappunten kan men dan bijv. vogels kijken, waterdiertjes vangen en bomen meten. Leuk en leerzaam voor jong en oud.
 • Kastelenfietsroute Oost-Gelderland: route door Oost-Gelderland met een totale lengte van ruim 350 km (zonder daglussen) of ca 670 km (incl daglussen). Voert (incl. lussen) langs alle kastelen en vrijwel alle kerken, molens, cultuur-historische en natuur-historische waarden van Oost-Gelderland (en een beetje Duitsland).
Overige routes
 • Boerenleenbankjesroute: fiets-verhalenroute langs 30 boerenerven. Bij deze boerenerven zijn zitbankjes opgesteld, die de fietser en ook de wandelaar als het ware even mag lenen om uit te rusten. De eikenhouten banken zijn geschilderd in ossenbloedrood, de voor deze streek karakteristieke kleur van de houten topgevel van Saksische boerderijen. Het werd verluidt gemaakt van fijngemalen moerasijzererts vermengd met de biestemelk; de eerste melk van de koe die pas gekalfd heeft. De Boeren-leen-bankjes route heeft een totale lengte van ruim 200 km, verdeeld over vier routes. De bijbehorende verhalen- en routeboekjes zijn te koop bij VVV/ANWB Winterswijk.
 • Natuurroutes KNNV: thematische routes als Oude Bocholtse Baan, IJstijdroute, Ratumse Beekroute met uiteenlopende lengtes.
 • FTC Wenters/VVV: 2 setjes van elk 5 fietsroutes variërend van 30 tot 50 km. Uitgezet door de specialist op het gebied van fietsroutes, fietstourclub FTC Wenters. Je bent aldus verzekerd van een aantal prachtige routes, deels grensoverschrijdend.
 • Overige. Er zijn nog tal van andere mogelijkheden. Wil je de grens over? De Groene Grensroute van de CNME leid je naar het buitenland. Meer weten en zien over geologie? Naast de genoemde IJstijdenroute kan dit via de Gerrit Griffioenroute. Bij de VVV/ANWB kun je het complete assortiment bekijken.
 • Op de pedalen van het woord: een route van 70 (of met een extra lus 85) km waarin wordt kennisgemaakt met proza en poezie in het oostelijk deel van de Achterhoek. De route is met toepasselijke bordjes bewegwijzerd: een boek met een penneveer. Ter begeleiding van de tocht is er een dik boek "op de pedalen van het woord" van bijna 200 pagina's met alle teksten. Voorts bevinden zich 3 luisterplekken aan de route, waar kan geluisterd naar poezie, muziek en proza, die betrekking hebben op op geinspireerd zijn door die omgeving.
 • Landelijke fietsroutes door de Achterhoek
  De Stichting Landelijk Fietsplatform heeft langeafstandsfietsroutes langs binnenwegen of speciale fietspaden samengesteld, waarvan er twee door de Achterhoek lopen. Een beschrijving van deze routes is vermeld in de uitgave 'Landelijke Fietsroutes', deel 1, te koop bij de VVV voor € 18,90. De landelijke fietsroutes zijn gericht op meerdaagse tochten, maar uiteraard is het mogelijk een deeltraject als dagtocht te fietsen.

  De tocht LF4 loopt van Den Haag naar Enschede en voert in de regio via Bronkhorst, Vorden, Barchem, Borculo naar Haaksbergen of van Borculo via Eibergen naar Zwilbrock (D). De route is gemarkeerd met rechthoekige groene bordjes LF4 en is zowel van west naar oost als andersom te volgen. Tevens is er een zuidelijke route beschreven, die loopt tussen Laag-Keppel en Winterswijk. Verbindingsroutes tussen beide zijn beschreven tussen Winterswijk en Zwilbrock en tussen Laag-Keppel en Vorden. Gebruik makend van deze beschreven verbindingsroutes is een rondje door de Achterhoek te maken van zo'n 120 kilometer. De route kost € 11,50 en is te verkrijgen bij de VVV.
 • Uiteraard zijn er ook meerdaagse fietsarrangementen vanuit één standplaats en 'trek'tochten, waarbij je van het ene hotel naar het andere fietst. De bagage wordt natuurlijk voor je vervoerd.

Wandelroutes
Vanaf onze statige herenboerderij kun je schitterende wandeltochten maken in het gebied. Tijdens het hoogseizoen zal de eigenaar van de camping op een vaste dag in de week graag voorgaan met een natuurwandeling in de naaste omgeving. We komen op plekjes waar zeer bijzondere plantensoorten door ingrepen in het landschap weer tevoorschijn zijn gekomen (zonnedauw, blauwe orchideeen, heidesoorten). Ook loop je grote kans diverse wildsoorten tegen te komen. Hij vertelt je tevens iets over het ontstaan van het Winterswijkse landschap met diverse voorbeelden. De tocht is gratis.

De wandeling kan o.a. door het Dottinkraede gaan, een oud loofbos aangekocht door de Vereniging Natuurmonumenten. De bosgedeelten van het Landgoed Lutje Kössink bestaan vooral uit oude eiken gemengd met beuken en berken. Het gebied is rijk aan vogels. Het is ook mogelijk om evt. onder begeleiding van een gids een wandeling te maken.

Tip:
Bezoek ook een het nabijgelegen fraaie monumentale Korenspieker (op 1 km afstand). Het Korenspieker is een 17e eeuws vakwerkgebouw om graan in op te slaan met een expositie over landbouw in vroegere tijden. In de maanden juli en augustus op iedere zondag van 14.00 - 17.00 uur geopend.

Niet alleen rondom onze camping is het prachtig om te wandelen en fietsen. Rondom Winterswijk vindt men nog vele plekken die de moeite waard zijn. De omgeving bestaat uit prachtige pittoreske boerderijtjes, statige Scholtenboerderijen, weilanden en natuurgebieden. De vele beken, beekjes, houtwallen en bosschages zorgen voor veel variatie in het landschap.

Avontuurlijke wandeling
Op verzoek kan men met een groep een avontuurlijke wandeling maken onder begeleiding van de eigenaar, die je de plekjes kan laten zien die alleen een echte kenner weet te vinden.

Enkele beschreven wandelroutes zijn: • Smudde- en Knieperkespad
  Het Smoddepad en het Knieperkespad zijn twee rondwandelingen in het buitengebied van Winterswijk. Het Smoddepad heeft een lengte van 16 kilometer en het Knieperkespad is 15 km lang. Het Smoddepad voert langs beken, houtwallen, essen en akkergronden. Vanaf boerderijcamping De Appelweide kun je de boerenwandeltocht starten, maar je kunt ook rustig op ieder ander punt van de route je wandeling beginnen. Het Knieperkespad voert langs essen, veengebieden, Saksische boerderijen met ossenbloedrode geveltoptekens en historische scholtenboerderijen. Het Smodde- en het Knieperkespad zijn in een soort achtvorm aan elkaar gekoppeld, waardoor beide routes ook op een en dezelfde dag gelopen kunnen worden. De totale lengte van deze rondwandeling is 26 kilometer.

 • Rondom Willink
  Natuurpad rondom Willink: een bewegwijzerde wandelroute gebaseerd op de bijzondere geologische en landschappelijke waarden van het gebied nabij de steengroeven. Goed schoeisel wordt aangeraden voor dit avontuurlijke en educatieve wandelpad over niet altijd gebaande paden. Ca. 12 kilometer, verkorte route ca. 6 kilometer. Voorzien van infopanelen en uitkijktoren. Informatief boekje te verkrijgen bij het startpunt en bij de VVV. Startpunt: Mini-camping de Appelweide, Wilterdinkweg 3, Kotten.

 • WenterSlenterpad
  Te starten vanaf de VVV. Lengte 11, 12 of 21 km. Deze route is een uitstekende manier om het gevarieerde Winterswijkse landschap te leren kennen. Beschrijving van 'het decor' van de route te verkrijgen bij de VVV.

 • Scholtenpad
  Een lange-afstand-wandeling rond Winterswijk van in totaal 105 km. In vier afzonderlijke delen (elk ca 30 km) te bewandelen, geel-rood bewegwijzerd. Van de tocht is een routeboekje uitgebracht, verkrijgbaar bij VVV en boekhandel.

 • Meddose Veenwandeling
  Een ongeveer 5 km lange wandeling o.m. via het knuppelpad door het prachtige Korenburgerveen. Startpunt: parkeerplaats Rommelgebergte

 • Natuurpad op Landgoed Deunk
  Drie korte (tot 4 km) routes vanaf gastboerderij De Zonnebloem, Slingeweg 12.
  Infopaneel op startpunt en onderweg aanwezig.


Overige routes
Vier doorgaande lange-afstands-wandelpaden komen door de Achterhoek.
Het Pieterpad, dat loopt van Pieterburen naar de St. Pietersberg, heeft in de Achterhoek het trajekt Laren-Vorden-Zelhem-Doetinchem-Elten-Lobith.
Het Naoberpad loopt over en langs de grens met Duitsland. De route komt onder andere door Winterswijk, Dinxperlo, Gendringen en 's-Heerenberg.
De derde route is het Trekvogelpad voert in de Achterhoek over het trajekt Bronkhorst-Vorden-Ruurlo-Borculo-Eibergen- Haaksbergen.
Een nieuwe route is het Hanzestedenpad, een route door het IJsseldal van Doesburg naar Kampen. Tevens driedaags wandelarrangement langs dit wandelpad. De markering van deze routes is met rood/witte strepen op palen en bomen. De routes zijn overigens in beide richtingen te volgen. Van de routes zijn ook boekjes uitgebracht.

Naast bovengenoemde routes beschikt de VVV nog over vele andere beschreven routes. Al voor een paar euro kun je urenlang wandelplezier hebben.

🌄Terrein

Te midden van prachtige natuur waar nauwelijks geluiden van de buitenwereld doordringen wordt u wakker van de vogels. Het terrein is aangeplant met 21 verschillende boomsoorten en vele struikensoorten. Voor warme dagen is er een ruim schaduwterras aanwezig met dakplantanen. Voor tentkampeerders is er een tuinhuisje voor slecht weer. Het terrein is voor alle soorten kampeermiddelen altijd goed berijdbaar. Zeer kleurrijke aankleding met veel planten.

Bekijk terreinfoto's

Gemiddelde waardering:

van 19 beoordelingen

Schrijf een review

Route

Winterswijk richting Vreden, na 3,5 km de Kremerweg (rechts). Na 350 m vind je nummer 6.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Het Winterswijkse coulisselandschap heet ook wel ‘hoevenlandschap’, vanwege de boerderijtjes (hoeven) rondom en tussen de akkers. Deze akkers (de zogenaamde esgronden) zijn gevormd na de ijstijd. De ijskap trok zich terug en liet grote spoelgoten (nu plaatselijke beken) achter die later zijn dichtgestoven. Deze dichtgestoven randen vormen nu de typische esgronden. Verderop vind je de ontginningslandschappen. Dit waren heidegronden die zijn ontgonnen voor de landbouw.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Groene energie · biomassa energie · Afvalscheiding · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak · Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

🍂Kenmerken van dit terrein

 • douche(s) warm water
 • tenten welkom
 • tourcaravans welkom
 • campers welkom
 • vouwwagens welkom
 • elektriciteitsaansluiting/ampère10A
 • aantal plaatsen met elektra40
 • huisdieren toegestaan
 • afstortplaats chemisch toilet
 • reserveren mogelijk
 • dichtstbijzijnde supermarkt4,0
 • afstand halte ov1,0
 • natuurlijk zwemwater vlakbij
 • slechtweervoorziening aanwezig
 • fietsverhuur aanwezig
 • wifi aanwezig
 • ontdekkist aanwezig
 • kampeerbusjes (< 5 m, < 1500 kg) welkom
 • Kampvuur of vuurpotten verboden

Tarieven *

 • volwassene € 10,00
 • kind (leeftijd) (0-2) gratis
 • kind (leeftijd) (3-12) € 6,00
 • huisdier € 3,00
 • elektriciteit per dag € 3,00

Betaalmethode

pinnen en contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Tips!

Evenementen
Steengroeve Theater
Winterswijkse Fietsvierdaagse

Media

Beoordelingen van bezoekers

 • Evelien - 04-08-2020

  Wat een super camping!! Rust, ruimte, gezellige aankleding, schoon sanitair, gewoon alles goed voor elkaar!! Echt een aanrader!!

 • Marieke - 23-05-2020

  Vriendelijke gastheer, rust en ruime keuze in plekken. Veel vogels, reeën en vossen. Ook orchideeën zijn om de hoek, Coen weet ze te vinden. Lekker vuurtje stoken of bbq op de vuurschaal, fietsen op rustige landweggetjes. Voor ons een mooie plek voor een lang weekendje in eigen land.

 • Hilda en Gert de Boer - 04-09-2019

  Zeer leuk ingerichte camping met heel veel dingen waardoor je het gevoel krijgt dat er aandacht is voor de klant. Jammer genoeg zat het weer niet mee, maar de camping en omgeving is zeer de moeite waard. Vriendelijke beheerder en vrijwilligers. Voor herhaling vatbaar.

 • Eric Kappert - 14-08-2019

  Verwondering... Verrassing en Verbazing. Sinds mijn 15e levensjaar bezoek ik 3 tot 4 campings per jaar in binnen en buitenland. Lutje Kossink natuurkampeerterrein is de 164e 'stopplaats' in mijn nog jonge campingleven. Met stip komt ie binnen in de top 5. Waarom ? Omdat er een Ziel zit in deze camping. ' Ik doe moeite voor een gast ' ....dat heeft de eigenaar Coen en zijn vrijwilligers volledig benut. Klasse !

 • Marjan & Nico - 08-08-2019

  Prachtige rustige camping. Wij hebben in het voorjaar genoten van de rust en de vele vogels die floten en af en aan vliegen naar de vele nestkastjes.

 • Esther - 31-05-2019

  Geweldige camping. Zo heerlijk rustig, gewoon genieten.

 • Liesbeth Bouman - 25-06-2018

  Heerlijke camping. Ruime plaatsen. Rust en mooi landschap. Goed verzorgd sanitair. Fijn dat de beheerder toezag op rust op de camping. We hebben het heerlijk gehad

 • Hans Marijnissen - 17-04-2018

  Prachtig gelegen, zeer rustige camping met vrij uitzicht. Goede voorzieningen, met warm water, zeep, toiletpapier, alles is aanwezig. Mogelijk om vuurschalen op wielen naar je plek te rijden voor een kampvuurtje: hout gratis af te halen. Prachtige omgeving waarin de eigenaar eigen fietsroutes heeft uitgezet.

 • Mascha - 08-08-2017

  Mooie camping: ruime plaatsen, lekker stil, echt donker 's nachts en zeer gastvrije ontvangst en gastvrij verblijf. Je kijkt vanuit je tent op een groot veld, waar je vogels kunt bekijken en lekker in de verte kunt staren. Fijn dat er niet allerlei animatie en vermaak is, waardoor je hier echt aan rust toekomt. Er wordt hier echt aan de tentkampeerder gedacht, doordat die bijvoorbeeld op de mooiste plekken aan het veld staan en niet tussen de caravans. Ook is er voor de fietskampeerder een huisje in geval van slecht weer. Veel extra's zoals mooie fietsroutes, kaarten van de omgeving, zelfs een föhn (!). Ook fijn dat je de fiets in de schuur kunt stallen. Ik heb nu al weer zin om een keer terug te gaan, en ben ook benieuwd naar het vakantiehuis dat verhuurd wordt.

 • Betty Ede - 11-07-2017

  \"Ik heb zelf veel gekampeerd, en als kampeerder kon ik me erg ergeren aan het gemis van bepaalde zaken op een camping. Als ik zelf een camping heb, ga ik dat anders doen\", aldus de eigenaar van deze camping. En dat hebben we gemerkt: warme douche zonder muntjes, ophanghaken in de douche, warm water om af te wassen, schone wasgelegenheid compleet met droogrekken en doekjes, overdekte fietsstalling, koelkast, kluisjes, wandelroutes, onderzetters voor in het gras, leen-vuurkorven, leen droogrek, centrifuge, fohn. En ook: mooi sta-gazon, uitzicht op grasveld, ruime plekken, paar prachtige picknicktafels, hegjes voor privacy. Geen animatie, dus lekker rustig! Apart tentenrijtje, zodat je met je tentje niet tussen het witgoed hoeft te staan. Supercamping!!!!

 • Peter - 16-10-2016

  Erg leuk natuurkampeerterrein op de grens met Duitsland, vooral voor wandelaars en fietsers, minder geschikt voor gezinnen omdat er op de camping weinig voor kinderen te doen is.. Tentenveld en ook afgezonderde plekken met hagen. Prima en prima schoon sanitair en bovenal een erg vriendelijke beheerder.

 • Aly & Arthur - 06-10-2015

  Wij hebben hier afgelopen weekend 2 nachten gestaan met onze camper, die we nog maar een paar weken hebben, het was ons tweede weekend uit, heerlijke plek om te vertoeven, alles was ook zo schoon en netjes, erg attent ook de doekjes die bij de wastafels lagen, de vervangend campingbeheerder en zijn vrouw, waren lieve hartelijke mensen die ons met veel geholpen hebben, wij denken met heimwee terug aan de twee heerlijke dagen hier en komen zeker terug en hopen dan ook een natuurwandeling van Coen mee te maken

 • Boshuisje Winterswijk - 20-07-2015

  Leuke camping, vriendelijke eigenaar die tipt op onbekende wandelroute die wel heel spannend was (achterlangs, Ratumse Beek, en het Masterveld dat vol orchideeën stond). Op de camping zelf ook veel verschillende vogels gezien. Als natuurliefhebbers zijn we volledig aan onze trekken gekomen!

 • C. Dozeman - 20-07-2014

  Dit is echt een fijne camping! De standplaatsen zijn ruim en op het tweede veld omgeven door hegjes die privacy bieden. De directe omgeving van de camping is heel rustig omdat er weinig verkeer langskomt en biedt een afwisseling van bos en weide/akkers. De mooie boerderijen maken het pittoresk. Op loopafstand van de camping is een wijngaard te vinden. Het sanitair is van goede kwaliteit en wordt netjes schoongehouden. Heerlijk ook dat warm water vrij toegankelijk is; zelfs de wastafels hebben warm water. De beheerder zorgt tevens voor toiletpapier en vaatdoekjes. Dat maak je niet vaak mee. De hoeveelheid sanitair is wel wat beperkt. Twee douches voor dames en twee voor heren is te weinig als het druk wordt. Deze camping is een prima keus als je van rustig en groen houdt, maar toch ook wel prijs stelt op goede sanitaire voorzieningen. Door de ruime plaatsen kun je hier ook goed terecht met een camper of caravan.

 • Erwin Elling - 11-08-2013

  Goed kampeerterrein rondom een oude boerderij. Buitengewoon vriendelijke en attente eigenaar. (Hij organiseert ook natuurwandelingen door de omgeving. Helaas hadden we gepland om maar één nacht te blijven.) Fietsen kunnen onder dak staan in de schuur. Toen het regende konden we in een hutje schuilen. Weinig uitzicht door het mais, maar daar is natuurlijk weinig aan te doen. Terrein had vrij veel plekken, maar deed niet zo aan door verspreiding over meerdere delen.

 • Luud - 03-08-2013

  Na 8 dagen kamperen op Lutje Kossink even een terugblik. Aankomend bij de camping zit je echt in het buitengebied, stil, zeer stil dus. Voor de deur een knooppuntroute voor te fietsen, wat we regelmatig gedaan hebben. Het lijkt een groot natuurgebied tijdens de fietstochten, schitterend. Op de camping hadden we een ideale plek met een groots uitzicht, ruim opgezet met haagjes als afscheiding. Het sanitair is prima, schoon, geen luxe maar goed warm water voor een lekkere douche en een schone afwas. Schitterende Beekdalwandeling met Coen de campingeigenaar, zeker een aanrader! Voor ons een prima natuurcamping waar we graag nog eens naar terug gaan.

 • Tuijn - 08-06-2012

  Fijne camping, prachtige plek met uitzicht over de akker. Sanitair is prima. Aardige eigenaar. Graag nog een keertje naar toe!

 • Jan Arts - 05-05-2012

  Zojuist met weemoed teruggekeerd van een 11 daags verblijf op Lutje Kossink. Meegemaakt hoe de natuur het voorjaar ingaat. Veel gefietst, heerlijk geluierd, elke morgen een krantje, Koninginnedag-dodenherdenking-bevrijdingsdag in de Achterhoek. Beekdalwandeling o.l.v. Coen, broodjes en biertjes van over de grens, schnitsel bij Antoon, asperges en Achterhoekse wijn. Elke morgen wakker van die dekselse vogels, maar toch vooral de STILTE!!! We waren even in het paradijs. Lenie en Jan Arts

 • ik - 28-04-2011

  Super camping

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik Lutje Kossinksterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd