Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Tips!

Huifkartocht
Rij mee met Huub op de huifkar en leer vanalles over gewassen en dingen uit de natuur. Rij vervolgens mee naar de Westerschelde, naar een mooi stukje natuur aan de Westerschelde en geniet van het uitzicht onder genot van een kopje koffie of een glaasje sap.

Bloemplukweide
Pluk een mooi bosje bloemen, hoor de bijen zoemen en zie de vlinders vliegen in onze bloemenpluktuim welke gedurende de zomermaanden volop in bloei staat.

Spelen, spelen, spelen
Terwijl de ouders rustig of het terrein vertoeven, kunnen de kinderen volop spelen op een apart gelegen speelveld, hoihooispeelschuur, bloementuin, maisdoolhof, skelter en crossfietsbaan.

Spookstad Doel
Verlaten stadje, net over de grens met Belgie, apart om te zien. 

Putjesstrand
Getijdestrand aan de Westerschelde, rustig gelegen.

Verdronken land van Saeftinghe
Het grootste brakwatergebied van Europa, met prachtige natuur. Excursies te boeken via het Zeeuwse landschap.

Genieten
Verse broodjes bestellen, streekbiertjes drinken, kaas eten of van een lekker ijsje genieten.

Media

 • Kamperen in een Zeeuwse wei.
 • Kind met eenden.

Deel dit terrein

Natuurkampeerterrein De Kamperhoek
Vogelwaarde, Zeeland Reserveer nu!

Terug naar het zoekresultaat

Gemiddelde waardering:

van 11 beoordelingen

Schrijf een review

De Kamperhoek

1,5 ha | 28 plaatsen | Open: 26/04 - 15/09 | Natuur Comfort

Locatie

Ontdek een mooi stukje Zeeuws-Vlaanderen, waar rust en ruimte nog overheerst. Je vindt er de Westerschelde met zijn stoere dijken en knusse strandjes, of de lieflijk begroeide oude kronkelende polderdijkjes. Nabij Hulst, Antwerpen, Gent en Brugge. Meer informatie »

Ligging
De Kamperhoek is een rustig gelegen Natuurkampeerterrein midden in het prachtige Zeeuw-Vlaamse polderlandschap, met vele dijkjes en een wijds uitzicht. Het ligt vlakbij de Westerschelde, waar je kunt genieten van een mooi uitzicht en meerdere kleine strandjes.

Terrein
Het kampeerterrein bestaat uit twee terreintjes met ruime plaatsen. Het eerste is omgeven door een Zeeuwse haag. De plaatsen zijn gescheiden door fruitbomen en in het midden een oude drinkput (omheind). Zeer geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen, zandbakje en stapstenen. Het tweede terrein is nog schaduwrijker door de vele bomen op het terrein. Onze oude gerenoveerde boerenstal (100m²) biedt onderdak bij slecht weer. Om de rust op het terrein te bewaren zijn de grote speeltoestellen en skelters gescheiden van het kampeerterrein. Veilig spelen vooraan op het terrein. Pluk mooie bloemen in onze bloemenpluktuin.

Winkel
Er is een boerderijwinkel met zuivelproducten, streekproducten en eerste levensbehoeften.

Sanitair
Luxe sanitaire voorzieningen sinds 2008, met o.a. een familiedouche, babywasplaats met badje, overdekte afwasgelegenheid en wasmachine en droger.

Kinderen
Kinderen kunnen zich volop uitleven op onze boerderij. We hebben lieve ezels, kippen, eenden, knuffelkonijnen en een pony. Er zijn schommels, klimtoestellen, grote trampolines, hooihooispeelschuur, kabelbaan, waterpretweide en een zandbak. Op de skelters, crossfietsjes en tractors kunnen ze naar hartenlust rondrijden.

Omgeving
Hulst: Unieke vestingwerken, stadswallen en oude stadspoorten.
Terneuzen: De grootste zeesluis, portaal van Vlaanderen.
Het verdronken land van Saeftinge: Het grootste brakwater gebied van West-Europa. Natuurgebied met een oppervlakte van 3000 hectare. Natuurgebied de Braakman in Terneuzen, Steengroeve in Nieuw-Namen
Viswater: Vissen is mogelijk op ons eigen viswater.


Klik hier voor een wandeling in de omgeving van Vogelwaarde.

🌄Terrein

Kamperen in een Zeeuwse wei, ruim opgezet, of op het kleine veldje, onder de bomen. Op beiden staan twee Trekkershutten. Uitgebreid sanitair met babywasplaats en familiedouche, geschikt voor mindervaliden. Veel speeltoestellen en dieren. Viswater op 500 m. Winkeltje met streekproducten. Onderdeel van een groter terrein.

Route

Via Liefkenshoektunnel of Antwerpen: volg Zelzate, dan Hulst.Voorbij Hulst richting Terneuzen (N61/N290!), rechts Vogelwaarde (Rapenburg),1e links, Bossestraat, aan het eind rechts de Campensedijk op. Route Westerscheldetunnel gewijzigd: neem vervolgens de Sluiskiltunnel en houd aan: Zaamslag, dan Zaamslagveer, daarna eerste afslag links, parallelweg, dan 2e links en 4 km rechtdoor, nummer 50.

Bereken uw route
Bekijk de locatie op de kaart

Je kampeert in een wei die is omgeven met een Zeeuwse haag. Dat is een dichte haag bestaande uit diverse (doorn)struiken, aangevuld met enkele boomvormers. Vroeger werden dit soort hagen geplant als veekering. In het midden van de wei is een oude drinkput, waaruit het vee dronk. Een kleine eeuw geleden telde Zeeland vele honderden drinkputten. Nu zijn ze schaars geworden. Kloosterzande (op 8 km) is gesticht door monniken in de twaalfde eeuw. De Nederlands-hervormde kerk aldaar dateert uit het midden van de dertiende eeuw en is oorspronkelijk als kloosterkapel gebouwd.

Waterbesparende douches · Waterbesparende toiletten · Afvalscheiding · Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening · Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak

🍂Kenmerken van dit terrein

 • douche(s) warm water
 • tenten welkom
 • tourcaravans welkom
 • campers welkom
 • vouwwagens welkom
 • elektriciteitsaansluiting/ampère10A
 • aantal plaatsen met elektra29
 • eenvoudige speelvoorzieningen
 • voorzieningen mindervaliden
 • huisdieren toegestaan
 • afstortplaats chemisch toilet
 • reserveren mogelijk
 • dichtstbijzijnde supermarkt3,0
 • afstand halte ov3,0
 • Trekkershutten aanwezig (incl. Trek-in)4
 • kampvuur/vuurpotten toegestaan(kampvuurplek)
 • slechtweervoorziening aanwezig
 • fietsverhuur aanwezig
 • wifi aanwezig
 • ontdekkist aanwezig
 • kampeerbusjes (< 5 m, < 1500 kg) welkom

Boerderijwinkel met basisassortiment, streekproducten, brood(service), gekoelde dranken, ijs etc. Koelkastjes te huur (geen centrale koelkast). Tijdens Hemelvaart en Pinksteren: reserveren mogelijk voor minimaal 3 nachten. Altijd reserveren via de website: www.kamperhoek.nl.

Faciliteiten voor mindervaliden

Geen drempels naar het sanitairgebouw, grote douche met douchestoel en armleuningen.

Tarieven *

 • bijzet-tent € 2,50
 • huisdier € 1,00
 • twee personen + kampeermiddel € 21,30
 • extra volwassene € 5,75
 • extra kind (leeftijd) (1-12) € 3,75
 • douche € 0,50

Prijs voor een kampeerplek is op basis van maximaal 2 personen, incl. stroom, toeristenbelasting en milieuheffing.

Betaalmethode

alleen contant

* Indien van toepassing: HS = hoogseizoen, LS = laagseizoen

Beoordelingen van bezoekers

 • Vincent - 08-08-2018

  Mooie camping, Geweldige gastheer en gastvrouw, Flinke knuffelbare veestapel, flink wagenpark aan skelters en fietsen en keurig sanitair. De plaatsen zijn wat krapper als dat we gewend zijn maar de rest van de camping maakt dit direct goed. Sanitair keurig op orde maar tussen 19 en 21 uur is het aansluiten geblazen. De dieren van boer huub, konijnen, pony, ezel en paard Zijn lieve beesten. De omgeving leent zich voor mooie fietstochten en autoritten. Voor ons een plek om terug te komen.

 • Carrie Tresoor - 25-05-2018

  Het terrein is mooi omzoomd en beschut tegen de wind. Wel nuttig in de polder. De gastheer en -vrouw zijn zeer aardig en behulpzaam. In winkeltje kan je plaatselijke streekprodukten kopen. Met Pinksteren stonden we helaas naast een luidruchtige groep die tot diep in de nacht doorgingen. Jammer dat niet iedereen het concept ´Natuurkampeerterrein ´ begrijpt. Zij waren beter naar een ´Groepsnatuurkampeerterrein’ gegaan. Eigenlijk vind ik dát een vreemd concept.

 • Jeroen & Jacquelien - 04-09-2017

  Nu weer een week terug uit Zeeland. Heerlijk vertoeven daar, fijne gastheer en vrouw. Ruime kampeerplaatsen, de sanitair zag er schoon en verzorgt uit. Top week gehad, komen zeker een keer terug. Absoluut een aanrader

 • Herman Schlooz - 31-07-2017

  Verdreven door de weersvoorspellingen voor Duitsland kwamen we per ongeluk op Kamperhoek terecht. We wilden graag een rustig terreintje om ZeeuwsVlaanderen te leren kennen op onze fiets. Kamperhoek bleek een perfecte uitvalsbasis...iets wat we tevoren niet hadden gedacht. De ondergaande zon over de Westerschelde was een dagelijks cadeau en de talloze dijkjes een perfecte manier om kennis te maken met o.a. het Verdronken Land. Het kampeerterrein was geweldig, zeer goed geoutilleerd voor jong en oud, heerlijke douches, een gastvrij, ondernemend echtpaar Huub en Martine en diepe stilte in de nacht. Een onverwachte aanrader voor fietser en natuurlijk ouders met jonge kinderen.

 • Fam. van der Velde - 07-09-2013

  Verbluffende voorzieningen voor de kinderen. Beheerders duidelijk zeer begaan met de kleintjes. Overal wat te doen. Trampoline, konijntjes aaien, heel veel skelters, grote zandbak, groot speelterrein met zelfgemaakte toestellen van hout e.d. Grote slecht weer ruimte, koelkast en ook binnen grappige zelfgemaakte hokjes voor de kinderen.. Boerenworkshops. Sanitair is fantastisch, dikke pluim. Camping ligt in heerlijk rustige omgeving, goed slapen dus. Voor de zoetekauw: in Hulst zit een ijssalon met zelfgemaakt ijs. Wordt culinair geserveerd, genot voor oog en papillen.

 • De heer Segaar - 03-08-2013

  Mooi aangelegde camping met schoon en nieuw sanitair! Wij zijn in het hoogseizoen en daarom veel kinderen (0-10 jaar). Leuke omgeving en hele aardige eigenaars. Veel activiteiten en dieren voor kinderen ( en ouderen) op de boerderij (ook een klein campingwinkeltje met oa streekproducten). Dicht bij België en de kust. Genoeg mogelijkheden om te hardlopen of fietsen. Mooie trekkershutjes en familie tenten. Dik in orde!! Rustzoekers wel buiten de bouwvak!

 • Liefhebber - 17-03-2013

  Wij komen er al voor de vierde keer en gaan deze zomer weer, het is goed vertoeven op De Kamperhoek voor jong en oud. Anton & Ali Liefhebber, Lexmond

 • Jo Ella Baltus - 05-06-2011

  Een gastvrij verblijf op deze rustige, groene camping in Zeeuws-Vlaanderen. Het sanitair is prima verzorgd. Er is voldoende te doen in de omgeving, zoals fietsen en wandelen, maar ook stadjes te bezoeken zoals Hulst. Een uitstapje naar België is tevens mogelijk. Het is er goed toeven!

 • T.H. Freijser - 25-08-2010

  Uitstekend sanitair en erg gastvrij.

 • S.L.Sanders - 15-08-2010

  Mooi terrein, prima sanitair. Heel geschikt voor gezinnen met kinderen, maar daardoor in de zomervakantie niet geschikt voor rustzoekers.

 • Michiel van der Meer - 27-02-2010

  We komen al vele jaren op dit mooie en rustige kampeerterrein. Een ideale basis voor mooie fietstochten. De beheerders zijn zeer vriendelijk.

Laat een beoordeling achter

Gemiddeld vind ik De Kamperhoeksterren waard.

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd