Word Natuurkampeerder

Word Natuurkampeerder

Kamperen in het najaar is kamperen in alle rust, in een prachtig kleurende natuur. Voor mensen die Het Groene Boekje 2021 nog niet bezitten, hebben we dit jaar weer een mooie najaarsactie!

Op de Natuurkampeerterreinen in Nederland, België en Frankrijk kun je kamperen zodra je in het bezit bent van de Natuurkampeerkaart. Je sluit je dan aan bij maar liefst 70.000 kampeer- en natuurliefhebbers.

Als je Het Groene Boekje 2021 aanschaft op of na 15 september 2021, dan krijgt je gratis Het Groene Boekje 2022 rond de jaarwisseling thuisgestuurd. Met deze actie kun je dus niet alleen in het najaar, maar ook in het nieuwe jaar terecht op de Natuurkampeerterreinen. De meeste terreinen zijn tot 1 november open. Terreinen die het hele jaar open zijn, vind je in de Terreinzoeker.

Online loopt de actie tot 1 november 2021.

Najaarsactie en aanschaf op een Natuurkampeerterrein of in de winkel

Bij aanschaf op een Natuurkampeerterrein laat je een volledig ingevulde aanmeldkaart achter bij de terreinbeheerder. Deze zorgt ervoor dat de kaart bij Stichting De Groene Koepel terechtkomt. Koop je Het Groene Boekje op of na 15 september bij Bever of reisboekhandel, stuur dan de originele aankoopbon plus de ingevulde aanmeldkaart achterin Het Groene Boekje naar Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. Het adres met antwoordnummer staat op deze kaart. Op de terreinen en in de winkel loopt de actie tot en met 31 december 2021.

Abonnement of éénmalige aanschaf

Kies je voor een abonnement, dan betaal je jaarlijks het gereduceerde tarief van €14,50 (excl. verzendkosten) en krijgt dan automatisch ieder jaar Het Groene Boekje of de Natuurkampeerkaart thuisgestuurd. Zo weet je zeker dat je er altijd direct op uit kunt.

Bij een éénmalige aanschaf krijg je de kaart of Het Groene Boekje toegestuurd en deze is dan één kalenderjaar geldig. De kosten hiervoor bedragen €15,95 (excl. verzendkosten). Als extra service sturen we je eind van het jaar een bericht of je voor het nieuwe jaar ook Het Groene Boekje of de kaart wilt hebben, zodat je deze in het begin van het jaar in huis hebt.

Het Groene Boekje of Natuurkampeerkaart

Wij bieden zowel Het Groene Boekje inclusief Natuurkampeerkaart aan, als de losse Natuurkampeerkaart. In Het Groene Boekje vind je alle terreinen overzichtelijk weergegeven. De meest duurzame keuze is de losse Natuurkampeerkaart. Het overzicht van alle terreinen met informatie vind je namelijk ook op deze website of in onze app ‘Kamperen’.

Voor je gezin (alle gezinsleden) of kampeergezelschap tot maximaal vier personen op een kampeerplaats (inclusief jezelf) volstaat één Natuurkampeerkaart.

 

Geef Het Groene Boekje cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef Het Groene Boekje inclusief Natuurkampeerkaart (€ 15,95) en trakteer je vriend, vriendin of familielid op een jaar lang kamperen op de mooiste plekjes van Nederland! Je kunt op het bestelformulier aangeven of dat rechtstreeks naar de ontvanger mag, of naar jou als gulle gever.

Het Groene Boekje 2021 wordt binnen vijf dagen verstuurd. Is dat te laat? Geen nood. Wij hebben een mooie cadeaubon gemaakt zodat je alvast iets kunt geven!

Download de cadeaubon

Waar kun je Het Groene Boekje nog meer kopen?

Alle Natuurkampeerterreinen op je smartphone

Met de Kamperen app kun je gemakkelijk zoeken naar Natuurkampeerterreinen bij je in de buurt. Faciliteiten, tarieven, foto’s: alles staat erbij. Handig voor als je onderweg bent!*

Download de app gratis voor iOS of Android.

* De Natuurkampeerkaart blijft uiteraard verplicht op alle terreinen
Image