Image

Word Natuurkampeerder

Als je houdt van het échte kamperen midden in de natuur, dan ben je bij de Natuurkampeerterreinen aan het juiste adres.

Op de Natuurkampeerterreinen in Nederland, België en Frankrijk kun je kamperen zodra je in het bezit van de Natuurkampeerkaart. Je sluit je dan aan bij maar liefst 70.000 kampeer- en natuurliefhebbers.

Abonnement of éénmalige aanschaf

Kies je voor een abonnement, dan betaal je jaarlijks het gereduceerde tarief van €14,50 (excl. verzendkosten) en krijgt dan automatisch ieder jaar Het Groene Boekje of de Natuurkampeerkaart thuisgestuurd. Zo weet je zeker dat je er altijd direct op uit kunt.

Bij een éénmalige aanschaf krijg je de kaart of Het Groene Boekje toegestuurd en deze is dan één kalenderjaar geldig. De kosten hiervoor bedragen €15,95 (excl. verzendkosten). Als extra service sturen we je eind van het jaar een bericht of je voor het nieuwe jaar ook Het Groene Boekje of de kaart wilt hebben, zodat je deze in het begin van het jaar in huis hebt.

Het Groene Boekje of Natuurkampeerkaart

Wij bieden zowel Het Groene Boekje inclusief Natuurkampeerkaart aan, als de losse Natuurkampeerkaart. In Het Groene Boekje vind je alle terreinen overzichtelijk weergegeven. De meest duurzame keuze is de losse Natuurkampeerkaart. Het overzicht van alle terreinen met informatie vind je namelijk ook op deze website of in onze app ‘Kamperen’.

 

Geef Het Groene Boekje cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef Het Groene Boekje inclusief Natuurkampeerkaart (€ 15,95) en trakteer je vriend, vriendin of familielid op een jaar lang kamperen op de mooiste plekjes van Nederland! Je kunt op het bestelformulier aangeven of dat rechtstreeks naar de ontvanger mag, of naar jou als gulle gever.

Het Groene Boekje 2021 wordt binnen vijf dagen verstuurd. Is dat te laat? Geen nood. Wij hebben een mooie cadeaubon gemaakt zodat je alvast iets kunt geven!

Download de cadeaubon

Alle Natuurkampeerterreinen op je smartphone

Met de Kamperen app kun je gemakkelijk zoeken naar Natuurkampeerterreinen bij je in de buurt. Faciliteiten, tarieven, foto’s: alles staat erbij. Handig voor als je onderweg bent!*

Download de app gratis voor iOS of Android.

* De Natuurkampeerkaart blijft uiteraard verplicht op alle terreinen
Image