Image

Word Natuurkampeerder

We kunnen niet wachten om je de mooiste kampeerplekken midden in de natuur te laten zien.

Met de Natuurkampeerkaart kun je terecht op alle Natuurkampeerterreinen in Nederland en Frankrijk. Hier ervaar je de natuur en geniet je van de rust. Voor je gezin (alle gezinsleden) of kampeergezelschap tot maximaal vier personen op een kampeerplaats (inclusief jezelf) volstaat één Natuurkampeerkaart. Daarnaast betaal je op het kampeerterrein de daar geldende prijzen per overnachting.

Abonnement of eenmalige aanschaf

Kies je voor een abonnement, dan betaal je jaarlijks het gereduceerde tarief van €14,50 (excl. verzendkosten). Je krijgt dan automatisch ieder jaar de Natuurkampeerkaart of Het Groene Boekje thuisgestuurd. Zo weet je zeker dat je er altijd direct op uit kunt.

Bij een eenmalige aanschaf krijg je de Natuurkampeerkaart of Het Groene Boekje toegestuurd. Deze is één kalenderjaar geldig. De kosten hiervoor bedragen €15,95 (excl. verzendkosten).

Natuurkampeerkaart of Het Groene Boekje

Je kunt de Natuurkampeerkaart los bestellen, of als onderdeel van Het Groene Boekje. In Het Groene Boekje vind je alle terreinen overzichtelijk weergegeven. Het overzicht van alle terreinen met informatie vind je ook op deze website of in onze app ‘Kamperen’.

 

 

Geef Het Groene Boekje cadeau

Kampeer jij elk jaar met veel plezier op een van onze terreinen en wil je deze ervaring doorgeven? Geef Het Groene Boekje inclusief Natuurkampeerkaart cadeau (€ 15,95 ex. verzendkosten) en trakteer je vriend, buurvrouw of familielid op een jaar lang kamperen op de mooiste plekjes van Nederland en Frankrijk! Je kunt op het bestelformulier aangeven of je cadeau rechtstreeks naar de ontvanger gestuurd mag worden of naar jou als gulle gever. Het Groene Boekje wordt binnen vijf werkdagen verstuurd naar het adres dat je hebt opgegeven.

Image

Alle Natuurkampeerterreinen op je smartphone

Met de Kamperen app kun je gemakkelijk zoeken naar Natuurkampeerterreinen bij je in de buurt. Faciliteiten, tarieven, foto’s: alles staat erbij. Handig voor als je onderweg bent!*

Download de app gratis voor iOS of Android.

* De Natuurkampeerkaart blijft uiteraard verplicht op alle terreinen
Image

Waar kun je Het Groene Boekje kopen?