Word Natuurkampeerder

Word Natuurkampeerder

We kunnen niet wachten om je de mooiste kampeerplekken midden in de natuur te laten zien.

Met de Natuurkampeerkaart kun je terecht op alle Natuurkampeerterreinen in Nederland en Frankrijk. Hier ervaar je de natuur en geniet je van de rust.

Abonnement of éénmalige aanschaf

Kies je voor een abonnement, dan betaal je jaarlijks het gereduceerde tarief van €14,50 (excl. verzendkosten) en krijgt dan automatisch ieder jaar Het Groene Boekje of de Natuurkampeerkaart thuisgestuurd. Zo weet je zeker dat je er altijd direct op uit kunt.

Bij een éénmalige aanschaf krijg je de kaart of Het Groene Boekje toegestuurd en deze is dan één kalenderjaar geldig. De kosten hiervoor bedragen €15,95 (excl. verzendkosten). Als extra service sturen we je eind van het jaar een bericht of je voor het nieuwe jaar ook Het Groene Boekje of de kaart wilt hebben, zodat je deze in het begin van het jaar in huis hebt.

Het Groene Boekje of Natuurkampeerkaart

Wij bieden zowel Het Groene Boekje inclusief Natuurkampeerkaart aan, als de losse Natuurkampeerkaart. In Het Groene Boekje vind je alle terreinen overzichtelijk weergegeven. De meest duurzame keuze is de losse Natuurkampeerkaart. Het overzicht van alle terreinen met informatie vind je namelijk ook op deze website of in onze app ‘Kamperen’.

Voor je gezin (alle gezinsleden) of kampeergezelschap tot maximaal vier personen op een kampeerplaats (inclusief jezelf) volstaat één Natuurkampeerkaart.

 

Geef Het Groene Boekje cadeau

Kampeer jij elk jaar met veel plezier op een van onze terreinen en wil je deze ervaring doorgeven? Geef Het Groene Boekje inclusief Natuurkampeerkaart (€ 15,95 ex. verzendkosten) en trakteer je vriend, buurvrouw of familielid op een jaar lang kamperen op de mooiste plekjes van Nederland en Frankrijk! Je kunt op het bestelformulier aangeven of dat rechtstreeks naar de ontvanger mag of naar jou als gulle gever.

Geef Het Groene Boekje cadeau

Het Groene Boekje 2022 wordt in januari verstuurd naar het adres dat je heb opgegeven. Is dat niet op tijd voor de (feestelijke) gelegenheid? Geen nood. Met deze cadeaubon kun je alvast iets geven!

Image

Kamperen in 2021

Ga je winterkamperen in december, maar heb je de Natuurkampeerkaart van dit jaar nog niet? Koop dan Het Groene Boekje 2021 (inclusief Natuurkampeerkaart) in de winkel of bij aankomst op het Natuurkampeerterrein zelf en ontvang die van 2022 cadeau. Informeer naar de najaarsactie.

Waar kun je Het Groene Boekje kopen?

Alle Natuurkampeerterreinen op je smartphone

Met de Kamperen app kun je gemakkelijk zoeken naar Natuurkampeerterreinen bij je in de buurt. Faciliteiten, tarieven, foto’s: alles staat erbij. Handig voor als je onderweg bent!*

Download de app gratis voor iOS of Android.

* De Natuurkampeerkaart blijft uiteraard verplicht op alle terreinen
Image