Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Registreren
Als je Het Groene Boekje in de losse verkoop hebt gekocht en je wilt je bij Stichting De Groene Koepel registreren als natuurkampeerder, dan kun je dit formulier invullen. Het voordeel van registreren is dat je kortingen krijgt bij diverse acties, en als je je Natuurkampeerkaart kwijtraakt, dan kun je voordelig een nieuwe aanvragen. Aan het eind van het jaar krijg je vanzelf een aanbieding om het jaar erop weer natuurkampeerder te worden. Je ontvangt de gids dan tijdig in huis. Na verwerking van je registratie ontvang je een mail met de inloggegevens van je persoonlijke account.

Je gegevens wijzigen
Boven aan deze website kun je inloggen op je persoonlijke account bij De Groene Koepel. In deze omgeving kun je je gegevens wijzigen, je facturen inzien en betalen, en je betaalwijze omzetten naar een automatische incasso (€ 1,45 korting per jaar) of naar een factuur. Ga naar de inlogpagina.

Natuurkampeerkaart kwijt?
Geen nood. Als je een account hebt bij De Groene Koepel, dan kun je voor € 5,00 een duplicaat aanvragen. Ga naar de inlogpagina.

Abonnement en verzendkosten
Jaarlijks aan het begin van het kalenderjaar krijg je na ontvangst van betaling Het Groene Boekje thuisgestuurd. Dit gebeurt tot nu toe zonder portokosten, maar vanwege de stijgende kosten bij PostNL, vragen we een bijdrage van € 1,00 in de portokosten. Als je in het buitenland woont, dan betaal je € 3,00 verzendkosten.

Opzeggen
Hoewel we je natuurlijk graag op de Natuurkampeerterreinen willen blijven ontvangen, kan het zijn dat je de groenste kampeergids van Nederland en de Natuurkampeerkaart niet meer wilt ontvangen. Laat ons in dat geval vóór 1 november weten dat je Het Groene Boekje niet meer wilt ontvangen. Ga naar de inlogpagina.