Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, zodat wij de functionaliteit kunnen verbeteren. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Deel deze pagina

Het Groene Boekje

Alle Natuurkampeerterreinen zijn opgenomen in Het Groene Boekje, de groenste campinggids van Nederland. Achter in deze gids vind je de Natuurkampeerkaart, die verplicht is voor het kamperen op Natuurkampeerterreinen. Je kunt deze hier aanschaffen, ter plekke op de Natuurkampeerterreinen, of bij een van de andere verkoopadressen. Het boekje kost € 15,95. Voor je gezin (alle gezinsleden) of kampeergezelschap (tot maximaal vier personen inclusief jezelf) kun je met één Natuurkampeerkaart volstaan. Met de aanschaf draag je bij aan het in stand houden van het netwerk van Natuurkampeerterreinen.

Losse Natuurkampeerkaart
Als je liever een losse Natuurkampeerkaart zónder Het Groene Boekje wilt, dan kun je dat aangeven in het bestelformulier.

Najaarsactie 2019
Kamperen in het najaar is kamperen in alle rust, in een prachtig kleurende natuur. Voor mensen die Het Groene Boekje 2019 nog niet bezitten, hebben we dit jaar weer een mooie najaarsactie:

Als u Het Groene Boekje 2019 aanschaft op of na 13 september 2019, dan krijgt u Het Groene Boekje 2020 rond de jaarwisseling gratis thuisgestuurd. Met de Natuurkampeerkaart in Het Groene Boekje heeft u toegang tot de 150 Natuurkampeerterreinen in Nederland, Frankrijk en België. Met deze actie kunt u dus niet alleen in het najaar, maar ook in het nieuwe jaar terecht op de Natuurkampeerterreinen. De meeste terreinen zijn tot 1 november open. Terreinen die het hele jaar open zijn, vindt u in de Terreinzoeker door op het icoon met de sneeuwvlok te klikken.

U kunt Het Groene Boekje 2019 met Natuurkampeerkaart hier bestellen. Bij aanschaf op een Natuurkampeerterrein laat u een volledig ingevulde aanmeldkaart (zie achter in Het Groene Boekje: ‘Wilt u natuurkampeerder worden? Kies dan…’) achter bij de terreinbeheerder. Deze zorgt ervoor dat de kaart bij Stichting De Groene Koepel terechtkomt. Koopt u Het Groene Boekje op of na 1 september bij Bever of reisboekhandel, stuur dan de originele aankoopbon plus de ingevulde aanmeldkaart (zie boven) naar Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. Het adres met antwoordnummer staat op deze kaart. De actie loopt tot 1 november 2019.

Let op: de actie gaat in 13 september 2019. Voor die tijd geldt het normale tarief.

Cadeau-abonnement
Wil je Het Groene Boekje cadeau doen aan iemand? Ga dan naar dit bestelformulier.

Kamperen App
In de iStore en de Google Play Store vindt u de gratis Kamperen App met alle Natuurkampeerterreinen van Nederland.