Natuurkampeerterreinen

Image

Te gast in de natuur

Op de Natuurkampeerterreinen geniet je van rust, ruimte en buiten zijn. Je voelt je hier helemaal vrij! Ontdek de voordelen van kamperen midden in de natuur.

Ongestoord kamperen
midden in de natuur

Kamperen midden in de natuur is heerlijk! De geur van hars, het kriebelende gras onder je voeten en het geroep van de tjiftjaf, je voelt je al snel thuis op een van de 144 Natuurkampeerterreinen en 14 GroepsNatuurkampeerterreinen. Kampeer in een knusse boomgaard, aan zee, in het bos, op een uitgestrekt landgoed of binnen de wallen van een fort. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Najaarsactie

 

Kampeergeluk

Zoveel kampeerplekken, zoveel ervaringen. Daarom vroegen we naar jullie favoriete Natuurkampeerterrein. Met andere woorden: wat is de mooiste plek voor je tent, caravan of camper?

Image
 • Image

  Kamperen in
  herfst en winter

  Kamperen in het najaar is een bijzondere ervaring. Op de Natuurkampeerterreinen is het dan extra rustig, soms heb je het hele terrein voor jezelf.

 • Image

  Fietsvakantie

  Voor veel mensen is een fietsvakantie ultieme vrijheid. Je hoeft alleen maar te trappen en verder niets.

 • Image

  Lekker koken!

  Het gehannes met een gastankje of kookstelletje tijdens het kamperen: de één vindt het gedoe, de ander vindt het juist onderdeel van de charme. Hoe dan ook; het is anders koken dan thuis!

 • Image

  Duurzaam op vakantie

  Duurzaam vakantie vieren is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor jouw innerlijke rust!

 • Image

  Kamperen zonder eigen tent of caravan

  Ook als je zelf niet over een tent, caravan, vouwwagen of camper beschikt, kun je kamperen op de Natuurkampeerterreinen.

 • Image

  Kamperen met een groep

  Wil je graag op pad met een grote groep vrienden, je sportvereniging of met een paar families samen? Ga dan eens naar een Groepsnatuurkampeerterrein!

 • Image

  Kamperen tussen eetbare natuur

  Kamperen tussen je eigen voedsel, dat kan gewoon! Op enkele Natuurkampeerterreinen worden stukjes groen omgetoverd tot eetbare natuur.

Wil je ook te gast zijn in de natuur?