Vanaf 1 april zijn de meeste Natuurkampeerterreinen weer open. En dat velen van jullie zin hebben om erop uit te trekken is te merken! Dat begrijpen wij natuurlijk volkomen, want wat is er nu fijner dan kamperen in de natuur? Zeker in tijden waarin veel mensen thuis werken, behoefte hebben aan een andere omgeving en meer dan ooit genieten van wandelingen en fietstochten in het groen.

Een veilige vakantiebestemming

Jullie zijn ook dit kampeerseizoen van harte welkom op de Natuurkampeerterreinen. Een veilige vakantiebestemming, want de ruime plekken en de frisse buitenlucht zijn gegarandeerd. Ook doen de beheerders hun uiterste best om de gemeenschappelijke ruimtes schoon en veilig te houden.

Maatregelen tegen Corona

Natuurlijk is het daarbij van belang dat iedereen zich, ook op de Natuurkampeerterreinen, aan de regels houdt, zoals gesteld door de overheid en het RIVM. Je kunt ze hier nalezen. Zo houden we het veilig voor onszelf en voor elkaar en kunnen we hopelijk blijven genieten van het kamperen in de natuur.

Drukke periodes

Pasen, Hemelvaart en Pinksteren zijn doorgaans drukke periodes op de Natuurkampeerterreinen. Dat betekent niet dat er meer mensen worden toegelaten. Uitgangspunt is en blijft een ruime kampeerplek in het groen. Het kan natuurlijk wel betekenen dat er terreinen zijn die vol zijn. Kijk in ons overzicht waar dat het geval is. Ook in de zomervakantie kan het zijn dat een aantal terreinen vol zit. Wij raden aan te reserveren.

Buiten het hoogseizoen

Vergeet niet dat ook buiten het hoogseizoen om de Natuurkampeerterreinen gewoon open zijn. Ideaal om de hectiek van alledag te ontvluchten, en echt even tot rust te komen! Veel kampeerplezier!