Image

Het favoriete terrein van Judith

Les 3Etangs

Wij vroegen naar jullie favoriete Natuurkampeerterreinen.

#6 ‘Afgelopen juni hebben we een gedeelte van onze vakantie doorgebracht bij Les 3Etangs’, schrijft Judith. ‘We werden zeer hartelijk ontvangen door Basten en Christine, ze namen echt de tijd om uitleg te geven en kennis te maken. Tegen de helling en langs de drie meertjes liggen verspreid tien plekken. Omdat we grotendeels zelfvoorzienend zijn kozen we een plekje helemaal achterin vlak naast een van de meertjes. Het bijzondere van Les 3Etangs is dat er zoveel ruimte is dat je niet het idee hebt dat je op een camping staat. We hadden het gevoel dat we midden in de natuur kampeerden. We hebben echt een geweldige tijd gehad, veel gewandeld, genoten van de rust en zo af en toe een duik in het water genomen. Wat ons betreft een paradijsje!’