Image

Te koop: duurzaam Natuurkampeerterrein in Drenthe (verkocht)

Update: het terrein is inmiddels verkocht.

Natuurkampeerterrein Thyencamp in het Drentse Hooghalen is op zoek naar opvolgers. Thyencamp is een duurzame natuurcamping met Gouden Green Key: zo zijn er pelletkachels, zonneboilers, zonnecollectoren en heatpipes voor de verwarming en het warme water. Daarnaast worden de toiletten gespoeld met een grijswatercircuit. Het terrein heeft 38 kampeerplaatsen, 2 Trekkershutten en een royale vrijstaande woonboerderij met hierin o.a. een bedrijfswoning, receptie, recreatieruimte, de sanitaire voorzieningen voor de camping en een werkplaats. Heb je interesse? Op de website Recreatief Makelaars vind je meer informatie.

Recreatief Makelaars

Image
Het terrein
Image
De receptie
Image
Image