ingerichte tent op Landgoed Wilgenheerd

Ingerichte tenten te huur

Van tipi tot safaritent: op een aantal Natuurkampeerterreinen kun je een ingerichte tent huren. Ideaal als je op zoek bent naar meer comfort of eens wilt proberen of kamperen iets voor jou is. Een ingerichte tent op een Natuurkampeerterrein kan ook perfect zijn voor de nazomer als de temperaturen langzaam weer omlaag gaan. Zo geniet je toch van het kampeergevoel.

Gebruik de filter 'ingerichte tenten te huur' in onze terreinzoeker.

Blog: Slapen in een ingerichte tent

Overnachten in een ingerichte De Waard op Landgoed Wilgenheerd (GR), wat kun je daarvan verwachten? Where She Goes logeerde er een weekend. ‘Ik kan je alvast verklappen dat deze tent op een prachtig kampeerplekje staat: aan het water en tussen de wilgen. Wanneer je geluk hebt, spot je ‘s ochtends vroeg een prachtige zonsopkomst.’