Image

Kom je nazomeren?

De zomervakantie zit er weer op. Niet getreurd: nu geniet je op de Natuurkampeerterreinen in alle rust van de natuur!

Het hoogseizoen is afgelopen, de zomervakantie zit er weer op. Ondanks het wisselende weer is er volop gekampeerd op de Natuurkampeerterreinen. Op social media zagen we mooie foto’s en berichten voorbijkomen, en er zijn veel positieve reviews op de terreinpagina’s geplaatst. We willen jullie bedanken voor alle mooie kampeeravonturen!

Gelukkig kan er de komende maanden ook nog heerlijk gekampeerd worden. Want juist nu is het heerlijk rustig op de Natuurkampeerterreinen, terwijl de natuur heel langzaam geel, oranje en rood begint te kleuren. Wat denk je van een spontaan kampeerweekendje in Nederland of van een weekje nazomeren in Frankrijk?

Wat wordt jouw volgende bestemming?

Kom je kamperen met een tent of kampeerbusje? Ga je het liefst back to basic of wil je warme broodjes in de ochtend? Vind snel het terrein dat bij jou past.