Image

Winterkamperen op Drie

Goed nieuws: deze winter kun je ook kamperen op Natuurkampeerterrein Drie!

Vind jij het heerlijk om in de herfst en winter te kamperen? Dan hebben we goed nieuws: Natuurkampeerterrein Drie blijft dit hele jaar open. Hier kampeer je midden op de Veluwe, in een van de mooiste en oudste bossen van Nederland: het Speulderbos.

Drie is een van de terreinen van Staatsbosbeheer waar je het hele jaar terecht kunt, net als De Vlagberg. Op Borger en De Veenkuil kun je in de winter ook (deels) terecht, maar let op: Borger is gesloten van 8 januari t/m 9 februari en De Veenkuil van 8 januari t/m 27 maart.

Kom je deze winter kamperen?

Zoek jij in de winter een mooi plekje voor je tent, vouwwagen, camper of caravan? Dan kun je terecht op 23 prachtige Natuurkampeerterreinen.