Image

Welkom: drie nieuwe Natuurkampeerterreinen!

We hebben mooi kampeernieuws! Dit jaar mogen we drie prachtige terreinen verwelkomen als Natuurkampeerterrein. Welkom Klein Schoor, De Veldbloeme en Pluk de Dag!

Op Klein Schoor in Nederweert (L) is het volop genieten in een ontspannen sfeer. Er zijn 15 kampeerplekken in deze groene weelde. Ontdek de moestuin, kruidentuin (zie foto), probeer de buitendouche op zonnewarmte of kook gezellig samen in de buitenkeuken. Op de terreinpagina van Klein Schoor ontdek je meer.

De Veldbloeme in Oosterstreek (FR) is omzoomd door bomen en struiken. Hier kun je knus kamperen op de grens van Friesland en Drenthe. In de omgeving vind je bos, heide, vennen en plassen. Natuurliefhebbers die houden van wandelen, fietsen en zwemmen kunnen hier hun hart ophalen. Ontdek meer op de terreinpagina van De Veldbloeme.

Bij Pluk de Dag in Doetinchem (GD) kampeer je in de oude boomgaard, tussen knotwilgen en beschut bij heggen. Dit terrein grenst aan het uitgestrekte Landgoed Slangenburg waar je heerlijk kunt wandelen. Hou je van langeafstandswandelingen zoals het Pieterpad? Pluk de Dag ligt aan de route en is daarmee een ideale tussenstop. Bekijk de terreinpagina voor meer informatie.

Waar ga jij kamperen?

Vind jouw volgende bestemming