Image

Makkelijk zelf regelen

Je gegevens inzien en wijzigen, je Natuurkampeerkaart activeren; dit en meer kun je zelf gemakkelijk regelen.

Gegevens inzien en wijzigen

Je adres wijzigen, facturen inzien, mailadres aanpassen: dit en meer pas je gemakkelijk zelf aan in jouw eigen account. Log in op Mijn NKK met je NKK nummer en wachtwoord.
Wil je jouw abonnement op de Natuurkampeerkaart opzeggen? Stuur dan een mail naar info@degroenekoepel.nl. Doe dit vóór 1 november van het lopende jaar.

Ik moet inloggen met een NKK nummer?

Dat klopt. Iedere Natuurkampeerkaart is uniek en gekoppeld aan jou als persoon. Op het moment dat je een Natuurkampeerkaart bestelt of activeert, ontvang je jouw NKK nummer per mail. Hou je NKK nummer bij de hand als je gaat inloggen in de Kamperen app.

Ik ben mijn NKK nummer vergeten

Klik in het inlogscherm op ‘NKK nummer vergeten’ en je ontvangt jouw NKK nummer binnen enkele minuten in je mail.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Geen probleem, klik in het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten’ en je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Natuurkampeerkaart in Kamperen app

Om te kunnen kamperen op Natuurkampeerterreinen heb je een Natuurkampeerkaart nodig. Je bestelt ‘m hier heel gemakkelijk. Je krijgt daarna per e-mail alle informatie om je kaart te activeren in de Kamperen app.

Kamperen zonder telefoon

Wil je op pad zonder telefoon? Dan kun je je Natuurkampeerkaart downloaden en uitprinten via natuurkampeerterreinen.nl/mijn-nkk/inloggen/. Log in met de gegevens die je hebt ontvangen in de bevestigingsmail na je bestelling. Als je bent ingelogd kies je kies dan bij ‘Mijn Profiel’ onder ‘Acties’ voor ‘Download Natuurkampeerkaart’, waarna je de kaart kan opslaan en uitprinten.

Hoe kan ik mijn Natuurkampeerkaart zichtbaar maken in de app?

  • Download of update de Kamperen app vanuit de App Store of de Google Play Store
  • Open de Kamperen app en klik op ‘Activeer je Natuurkampeerkaart’
  • Log in met je NKK-nummer en wachtwoord

Staat jouw vraag er niet tussen

Stuur dan even een berichtje, we beantwoorden je vraag graag!