Image

Franse Natuurkampeerterreinen

Genieten als God in Frankrijk. Het kan op onze 13 prachtige Franse Natuurkampeerterreinen. Ontdek snel welke bij jou past!

Albugue

Dit is Albugue, een mooi terrein in het zuiden van Frankrijk. Gelegen bij een middeleeuwse hofstede vind je 15 kampeerplekken, verdeeld over meerdere terrassen. Elke ochtend haal je hier verse broodjes!

Image

Vue du Lac

Of je nou komt met je tent, camper, caravan of hangmat: iedereen is welkom op Vue du Lac in de Bourgogne. Waar je ook op dit glooiende terrein staat, overal geniet je van het uitzicht.

Image

Lotussy

Rust, ruimte, stilte en natuur. Deze woorden omschrijven Lotussy, een fijn kampeerterrein in de Bourgogne. Hier kampeer je op zeer ruime plekken tussen de (fruit)bomen, bosschages, open ruimtes en wandelpaden.

Image

Le Vertige

Le Vertige is paradijselijk gelegen tussen velden en bossen op een uitloper van het Centraal Massief. Het terrein telt 8 ver uit elkaar gelegen plekken, allen met schaduw en zon.

Image

Coursavy

Coursavy is een heerlijk, ruim Natuurkampeerterrein in de Auvergne, gelegen aan een rivier. Zwemmen dus! Voor zowel jonge als oudere kinderen is hier genoeg te doen.

Image

Fans

Fans is een piepklein dorpje, bestaande uit drie huizen en een Natuurkampeerterrein. Kom met je tent, vouwwagen of kampeerbusje en geniet van deze prachtige plek.

Image

Les 3Etangs

In de Auvergne vind je Les 3Etangs, een mooi terrein met idyllische, grote plekken. Aan het water kamperen of onder eeuwenoude eikenbomen: elke plek heeft zijn charme en alle kampeermiddelen zijn welkom.

Image

Wil jij ook genieten onder de Franse zon op een Natuurkampeerterrein?

Er zijn 13 prachtige terreinen in Frankrijk. Ontdek snel welke bij jou past!