Image

Kamperen in de herfst

De bladeren kleuren rood, geel en oranje, paddenstoelen schieten uit de grond, de lucht is fris. Kom kamperen in de herfst en rek het buitenseizoen zo lang je kunt!

De Biezen (NB)

Dit Natuurkampeerterrein is omringd door natuurgebied, blauwgraslanden en het beekje De Snelle Loop. Maak overdag een herfstige wandeling en geniet ’s avonds bij een vuurkorf (wel zelf hout meenemen).

Image

Het Hallse Hull (GD)

Zoek je rust, eenvoud en avontuur? Dan moet je hier zijn. Op Het Hallse Hull is het voor elk wat wils: alle kampeermiddelen (campers tot 7,5 meter) zijn welkom en er is een speciaal huisdierenveld.

Image

Landgoed Mariahoeve (DR)

Welkom in de wildernis waar je zelf een plekje mag uitkiezen. Op dit landgoed vind je een pingomeer, waar het rond zonsopkomst en -ondergang magisch mooi is. Fijn: geniet bij je kampeerplek van een vuurtje.

Image

't Scharvelt (OV)

Kom met je tent, camper of caravan en zoek een plekje uit, beschut tussen het groen of juist op het veld met vrij uitzicht. ’s Avonds geniet je van de buitenkachel en ’s ochtends word je wakker van de vogels.

Image

Landgoed Het Zand Hattemer Oldenburger (GD)

Kom je back to basic kamperen? Hier geniet je van de rust, ruimte en natuur, en in het najaar geldt dat nog een beetje extra. Het is er stil en met een beetje geluk sta je alleen op een van de kampeervelden.

Image

Olthuys (GD)

Een Natuurkampeerterrein met slechts één kampeerplek. Ja, je leest het goed! Hier vind je absolute rust en stilte, en geniet je van vergezichten over de velden. Maak je verblijf compleet en boek het ontbijt erbij.

Image

De Klashorst (OV)

Welk seizoen je ook komt, het is goed vertoeven op De Klashorst. Zoek een plekje uit aan de bosrand of kies voor uitzicht over de landerijen. Fijn: het sanitairgebouw is verwarmd en er is een overdekte vuurplaats.

Image

Op zoek naar meer terreinen waar je in de herfst kunt kamperen?

Je hebt heel wat te kiezen!