Image

Kamperen aan de kust

Rustgevend geruis van golven, eindeloze vergezichten en struinen door de duinen. Wie heeft er niet meteen een vakantiegevoel in de buurt van de zee? Kom kamperen aan de kust van het vasteland of op een van de Waddeneilanden.

Middelpôlle (FR)

Aan de ene kant bos, aan de andere kant duin, en ertussen sta je met je tent of vouwwagen. Hier ontwaak je op Ameland met de zilte zeelucht en met een beetje geluk huppelen de konijnen langs je tent. De kampeerplaatsen zijn afgeschermd door struiken en bomen en heb je echt je eigen, beschutte plekje.

Image

De Ruigenhoek (ZH)

Dit terrein ligt pal aan de Amsterdamse Waterleidingduinen, vanaf het tentenveld loop je er zo naar toe. De stranden van Katwijk, Noordwijk en Zandvoort zijn op fietsafstand. De Ruigenhoek heeft verschillende kampeervelden waar tenten, vouwwagens en kampeerbusjes apart van elkaar staan.

Image

Klein Hemelrijk (NH)

Dit kampeerterrein bij Heemskerk gaat naadloos over in het duingebied van het Noord-Hollands Duinreservaat. Zo kun je in alle rust door de natuur naar zee wandelen. Liever fietsen? Die kun je op het terrein huren.

Image

Schoonenberg (NH)

Nationaal Park De Kennemerduinen en het strand van IJmuiden liggen naast de deur. Hier kampeer je in knusse groene nisjes, of op een van de verstopte plekjes langs het avontuurlijke laantje. Op het tentenveld vind je een kampvuurplaats.

Image

De Lange Paal (FR)

Slapen met het geruis van de zee of de wind die door de dennenbomen gaat. Op De Lange Paal op Vlieland kun je een plekje kiezen op het bos- of op duinveld, beschut achter singels van bomen. Kom je met een groep? Dan ben je welkom op het nabijgelegen GroepsNatuurkampeerterrein.

Image

Hoeve Batenburg (ZL)

Hier kampeer je met uitzicht en met het strand op loopafstand. Er zijn vijftig ruime kampeerplekken, veel bloemen, een verwarmd sanitairgebouw met familiedouche, een kleine speeltuin voor de kinderen en fietsverhuur.

Image

Lies (FR)

Hier kampeer je met je tent of vouwwagen midden in het bos, op het rustige deel van Terschelling. Ervaar de charme van het buitenleven: de bossen en duinen zijn het speelterrein voor de kinderen. En douchen? Dat doe je gewoon tussen de bomen!

Image

West-Terschelling

Zin in een kampeervakantie op de Wadden? Op West-Terschelling ben je welkom met elk kampeermiddel. Vanaf hier ben je zo op het Noordzeestrand, de haven, in het dorpje West-Terschelling en op het ‘groene strand’, ideaal voor kleine kinderen.

Image

Vind jouw ideale kampeerplek

In de terreinzoeker vind je alle terreinen in de buurt van zee of ander natuurlijk zwemwater