Image

Kamperen met je camper

Wist je dat er Natuurkampeerterreinen zijn met plekken voor campers? Precies zoals je verwacht van een Natuurkampeerterrein: midden in de natuur, volop rust en ruime plekken. Rij je camper maar vast voor…

West-Terschelling (FR)

Of je nu tussen de bomen staat of aan de rand van het bos, op West-Terschelling ervaar je de rust en stilte van het eiland. Vlak bij vind je het dorp West-Terschelling en de gezellige haven. Er is een centrale vuurplek op het terrein waar je gezellig samen kunt komen met andere kampeerders.

Image

Landgoed Vilsteren (OV)

Hou je van back to basic? Dan moet je op Landgoed Vilsteren zijn. Kies zelf een plekje in het bos en ga vanaf je kampeerplek op verkenning. Genoeg te ontdekken op dit landgoed van meer dan 1000 hectare. Het nabijgelegen bosvennetje bijvoorbeeld.

Image

Het Veerse Gat (ZL)

In nisjes tussen de bomen en langs kreekjes in het Veerse Bos vind je fijne camperplekken met stroom. Met Veere op loopafstand en ook de Noordzeekust in de buurt is het optimaal genieten van Zeeland. Goed te weten: de brug naar het terrein houdt maximaal 3.500 kg.

Image

Landgoed Quadenoord (GD)

Waar sta je het liefst? Tussen de bomen, aan de rand met vrij zicht op een korenakker; op Landgoed Quadenoord kies je zelf je perfecte plek!

Image

De Rietkraag (OV)

Parkeer je camper in het berkenbosje of op beschutte veldjes bij De Rietkraag. Langs het terrein kabbelt het Overijssels kanaal, waar je kunt zwemmen en kanoën. De dag eindigen met een heerlijke pizza? Ga aan de slag bij de pizza-oven en pluk wat verse kruiden uit de kruidentuin.

Image

De Rode Kapschuur (GR)

Bij De Rode Kapschuur sta je op een mooi veld achter de boerderij. Beschut en knus, én met prachtige doorkijkjes naar het weidse Groninger land. De stad Groningen ligt op fietsafstand.

Image

De Meene (OV)

Bij De Meene sta je op een knus veld midden in het Twentse land. Een bosachtig terrein met oude eikenbomen, dennen, rododendrons en lelietjes van dalen. Vlakbij natuurgebieden, de Duitse grens en de kabbelende Buursebeek.

Image

Fleremaheerd (GR)

Achter een eeuwenoude boerderij met boomgaard en moestuin vind je Fleremaheerd. Je staat hier beschut tussen de boomwallen met zicht op het Groningse land.

Image

Zoek je meer terreinen waar je terecht kunt met je camper?

Hier zit je goed. Bekijk de selectie en vindt de plek die bij je past.