Image

Kamperen met je camper

Wist je dat er Natuurkampeerterreinen zijn met plekken voor campers? Precies zoals je verwacht van een Natuurkampeerterrein: midden in de natuur, volop rust en ruime plekken. Rij je camper maar vast voor…

West-Terschelling (FR)

Of je nu tussen de bomen staat of aan de rand van het bos, op West-Terschelling ervaar je de rust en stilte van het eiland. Vlak bij vind je het dorp West-Terschelling en de gezellige haven. Er is een centrale vuurplek op het terrein waar je gezellig samen kunt komen met andere kampeerders.

Image

De Rode Kapschuur (GR)

Bij De Rode Kapschuur sta je op een mooi veld achter de boerderij. Beschut en knus, én met prachtige doorkijkjes naar het weidse Groninger land. De stad Groningen ligt op fietsafstand.

Image

De Meene (OV)

Bij De Meene sta je op een knus veld midden in het Twentse land. Een bosachtig terrein met oude eikenbomen, dennen, rododendrons en lelietjes van dalen. Vlakbij natuurgebieden, de Duitse grens en de kabbelende Buursebeek.

Image

Landgoed Quadenoord (GD)

Waar sta je het liefst? Tussen de bomen, aan de rand met vrij zicht op een korenakker; op Landgoed Quadenoord kies je zelf je perfecte plek!

Image

De Nieuwenhof (NB)

Achter de historische boerderij sta je op het kampeerveld in het zonnetje, of aan de bosrand die schaduw biedt. Vanaf het terrein loop je zo het bos in.

Image

Fleremaheerd (GR)

Achter een eeuwenoude boerderij met boomgaard en moestuin vind je Fleremaheerd. Je staat hier beschut tussen de boomwallen met zicht op het Groningse land.

Image

Zoek je meer terreinen waar je terecht kunt met je camper?

Hier zit je goed. Bekijk de selectie en vindt de plek die bij je past.