Image

De lekkerste ontbijtjes

Word wakker van de vogels en geniet van een vers ontbijtje. Op sommige Natuurkampeerterreinen kun je gebruik maken van een broodjesservice. Extra genieten!

Singel (FR)

Op Natuurkampeerterrein Singel kun je heerlijk kamperen of overnachten in de Trekkershut. Maak je verblijf compleet met een vers ontbijtje, inclusief pannenkoeken! Dan begin je vol energie aan de nieuwe dag.

Image

Voscheheugte (DR)

Op Natuurkampeerterrein Voscheheugte vind je een knus eethuis waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren. Wil je je ontbijtje meenemen om op te eten op je kampeerplek? Dat kan op zaterdag en zondag!

Image

BlueWoods (NB)

BlueWoods is een terrein voor echte rustzoekers: hier vind je geen kinderen of groepen. Dat betekent dat je in de ochtend in alle rust van de vogels wakker kunt worden. En daar hoort natuurlijk een vers ontbijtje bij.

Image

Fort WKU (UT)

Tentkampeerders opgelet: bij Fort WKU kampeer je heerlijk met je tent. En als je ’s ochtends dan in het zonnetje wakker bent geworden, loop je naar het theehuis en schuif je daar aan voor het ontbijt. Genieten!

Image

Het Bos Roept! (NH)

Vers brood, een croissantje, yoghurt, beleg, een eitje en sap. Op Het Bos Roept! kun je voor je tent, caravan, camper, ingerichte tent of huisje genieten van een nogal uitgebreid ontbijtje. En dat 7 dagen per week!

Image

Hoeve Krekelberg (LB)

Als je in Limburg bent, dan moet je eigenlijk ontbijten met vlaai toch? Dat kan op Hoeve Krekelberg, waar de verse bakker ’s ochtends gewoon langskomt. Haal verse broodjes, croissants en de lekkerste taartjes!

Image

De Haverkamp (GD)

Kampeer je op De Haverkamp, dan kun je op een formulier invullen wat je van de bakker wil hebben. De volgende dag ligt het verse brood voor je klaar. Onze tip: het krentenbrood met spijs, echt heerlijk!

Image

Op zoek naar meer Natuurkampeerterreinen met ontbijtservice?

Op 36 terreinen geniet je in de ochtend van verse broodjes. Bekijk ze allemaal en vind het terrein dat bij jou past!