Image

Koken op een Natuurkampeerterrein

Download nu de gratis Kampeerkookboekjes

Ken je dat? Dat je nèt geen vlak plekje kunt vinden voor je gastankje, dat je toch dat botte mes meegenomen hebt of dat de aansteker weer zoek is? Maar ook: dat een eenvoudige pasta op de camping smaakt als haute cuisine?
Het gehannes met een gastankje of kookstelletje tijdens het kamperen: de één vindt het gedoe, de ander vindt het juist onderdeel van de charme. Hoe dan ook; het is anders koken dan thuis!
En daarom vroeg wij jullie om jullie ultieme kampeerrecepten! We hebben een selectie gebundeld in twee fijne kookboekjes: één met recepten voor alleseters en één met recepten voor veganisten.
Alle gerechten zijn toegespitst op eenvoudig koken, vaak eenpansrecepten. De recepten zijn voor 2 tot 4 personen en eenvoudig uit te breiden. Je kunt kampeerkookboekjes gratis downloaden.

Lokaal, duurzaam en vers!

Leuk om te weten: op veel Natuurkampeerterreinen zijn moestuintjes aanwezig, of kun je kruiden en andere eetbare natuur plukken. En kijk of je in de omgeving van het Natuurkampeerterrein ingrediënten kunt verzamelen, zo kom je – zeker als je op fietsvakantie bent – vaak boerderijtjes tegen waar groente, fruit en eieren worden verkocht!

Image