Image

Voor de echte rustzoekers

Wakker worden van de vogels en in alle rust genieten van de natuur. Op deze Natuurkampeerterreinen vind je geen kinderen, wel alle rust en ruimte.

BlueWoods (NB)

BlueWoods is een boomrijk terrein met ruime kampeerplekken. Hier vind je geen kinderen; kom voor rust en verbind je met de natuur of andere kampeerders. In de zomermaanden kun je meedoen met yoga of tekenles.

Image

De Slangenborg (GR)

In de staart van Groningen ligt de Slangenborg, een waar paradijs voor natuur-, rust- en stilteliefhebbers. Dit is een uniek, stil en vogelrijk natuurgebied met open grasveldjes, verstopt tussen begroeiing. Vanaf het terrein kun je prachtig wandelen en fietsen!

Image

Het Smokkelpad (GD)

Tegen de Duitse grens aan vind je Het Smokkelpad. Op dit terrein is een veld voor tenten en een veld voor campers en caravans. Op loopkilometer afstand ligt De Bruuk: een moerasgebied met zeldzame planten, waaronder wilde orchideeën en blauwegraslanden.

Image
?

De Biezen (NB)

Natuurbeleving staat voorop op De Biezen, een mooi Natuurkampeerterrein in Noord-Brabant. De fruitbomen, planten, vogels, insecten en kippen krijgen alle ruimte. Over het terrein lopen natuurwandelpaden, dus neem je wandelschoenen mee! Hier vind je geen kinderen, dus geniet je optimaal van de rust.

Image

De Hocht (FR)

De Hocht ligt achter de zeedijk, op loopafstand van de Waddenzee. Dit is een intiem terrein met rondom beplanting, vanaf je kampeerplek geniet je van het uitzicht over de omliggende akkers. Het terrein ligt vlak bij een fietsknooppunt en is daarom zeer geschikt voor natuur- en fietsliefhebbers.

Image

De Leenstertillen (GR)

‘Een verborgen parel in het Hogeland’, zo omschreef een kampeerder De Leenstertillen. Dit prachtige Natuurkampeerterrein is helemaal omringd door bomen en is een oase van rust. Hier word je ’s ochtends gewekt door een orkest van vogels.

Image

Bekijk alle Natuurkampeerterreinen

In onze Terreinzoeker vind je alle Natuurkampeerterreinen.