Image

Winterkamperen

Heb jij al eens gekampeerd met een paar graden vorst? Ja, het is fris, maar ook magisch mooi.

Beek en Hei (GD)

Kom kamperen zoals kamperen bedoeld is. Hier zijn geen genummerde plaatsen, bij aankomst mag je zelf een plekje uitkiezen. Alle kampeermiddelen zijn welkom en de hond mag mee.

Image

Amstelkade (UT)

Dit terrein ligt midden in de Randstad. Je kunt hier varen en vogels spotten, voor de kinderen is er een spelletjesschuur, kinderboerderij en boomhut. En ’s avonds warm je op bij een kampvuurtje.

Image

De Bosbeek (GD)

In de bossen bij Bennekom vind je dit knusse terreintje voor tentkampeerders. Hier kampeer je echt in de natuur: de ree├źn komen tot aan het terrein en er stromen sprengenbeken omheen.

Image

Borger (DR)

Kampeer ver van de bewoonde wereld, waar je niets anders dan bosgeluiden hoort. Alle kampeermiddelen zijn welkom op dit Drentse terrein en de hond mag gezellig mee.

Foto: Liv Krake / Expeditie Kram

Image

Hessenoord (GD)

Dit terrein vind je in de Achterhoek en telt drie velden, elk met een eigen karakter. Fijn: je kunt gaan zitten bij de kampvuurplek of je leent een vuurpot voor bij je kampeerplaats.

Image

Het Bos Roept! (NH)

Heerlijk kamperen in de kop van Noord-Holland. Geniet van een vuurtje, bestel verse broodjes in de ochtend en warm op in de gezellige kas, inclusief gemeenschappelijke keuken.

Image

Op zoek naar alle terreinen waar je kunt winterkamperen?

Je hebt heel wat te kiezen!