Image

Kamperen in de natuur

Kampeer jij het liefst op een knusse plek midden in het bos, op een uitgestrekt landgoed of binnen de wallen van een fort? Waar je ook voor kiest, je vindt altijd een Natuurkampeerterrein dat bij je past. Kom genieten! Van de rust, ruimte en van buiten.

Er zijn bijna 150 erkende Natuurkampeerterrein in Nederland en Frankrijk. De terreinen bevinden zich in de mooiste landschappen, ver van alle drukte. Soms zie je letterlijk door de bomen het Natuurkampeerterrein niet meer! Kamperen in de natuur; dát is kamperen op een Natuurkampeerterrein!

Word Natuurkampeerder

Wat fijn dat je bij ons komt kamperen. We kunnen niet wachten om je de mooiste kampeerplekken midden in de natuur te laten zien. Vergeet je Natuurkampeerkaart niet! Met de Natuurkampeerkaart kun je terecht op alle Natuurkampeerterreinen. Hier ervaar je de natuur en geniet je van de rust. De Natuurkampeerkaart is een heel kalenderjaar geldig en kost €15,95. Met ingang van dit jaar is de Natuurkampeerkaart beschikbaar in de Kamperen app. Handig, zo heb je ‘m altijd meteen bij de hand. Je bestelt de Natuurkampeerkaart heel makkelijk online.

Voordelen op een rij

  • Je kunt kamperen op alle Natuurkampeerterreinen
  • Je Natuurkampeerkaart is meteen beschikbaar in de app Kamperen
  • Je Natuurkampeerkaart is geldig voor je hele gezin of kampeergezelschap tot 4 personen
  • Duurzame keuze
  • Je draagt bij aan het behoud van unieke kampeerplekken in de natuur

 

Bestel de Natuurkampeerkaart

Op pad met de Kamperen app

De Kamperen app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. In de app vind je naast jouw Natuurkampeerkaart alles over de kampeerterreinen en de laatste kampeernieuwtjes. Na je bestelling ontvang je per e-mail direct alle informatie om je Natuurkampeerkaart de app zichtbaar te maken bij ‘Mijn kaart’.

Let op: vanwege de hoge kosten versturen we Het Groene Boekje niet meer buiten Nederland.