Image

Kamperen in de natuur

Wil jij deze herfst voor het eerst kamperen? Profiteer nu van de najaarsactie en koop je Natuurkampeerkaart 2023 met 50% korting! We kunnen niet wachten om je de mooiste kampeerplekken te laten zien.

Er zijn bijna 150 erkende Natuurkampeerterrein in Nederland en Frankrijk. De terreinen bevinden zich in de mooiste landschappen, ver van alle drukte. Soms zie je letterlijk door de bomen het Natuurkampeerterrein niet meer! Kamperen in de natuur; dát is kamperen op een Natuurkampeerterrein!

Word Natuurkampeerder

Met de Natuurkampeerkaart kun je terecht op alle Natuurkampeerterreinen. Hier ervaar je de natuur en geniet je van de rust. De Natuurkampeerkaart is heel 2023 geldig en kost nu niet €15,95, maar €7,95. Je bestelt de kaart heel makkelijk online.

Met ingang van dit jaar is de Natuurkampeerkaart uitsluitend beschikbaar in de Kamperen app. Handig, zo heb je ‘m altijd meteen bij de hand.

Voordelen op een rij

  • Je kunt kamperen op alle Natuurkampeerterreinen
  • Je koopt de Natuurkampeerkaart nu met 50% korting
  • Je Natuurkampeerkaart is meteen beschikbaar in de app Kamperen
  • Je Natuurkampeerkaart is geldig voor je hele gezin of kampeergezelschap tot 4 personen
  • Duurzame keuze
  • Je draagt bij aan het behoud van unieke kampeerplekken in de natuur

 

Bestel de Natuurkampeerkaart

Op pad met de Kamperen app

De Kamperen app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. In de app vind je naast jouw Natuurkampeerkaart alles over de kampeerterreinen en de laatste kampeernieuwtjes. Na je bestelling ontvang je per e-mail direct alle informatie om je Natuurkampeerkaart de app zichtbaar te maken bij ‘Mijn kaart’.

Let op: vanwege de hoge kosten versturen we Het Groene Boekje niet meer buiten Nederland.