Image

Word vriend van Natuurkampeerterreinen

Kun of wil je niet meer kamperen, maar draag je de Natuurkampeerterreinen na vele jaren er op uit met de tent of camper nog altijd een warm hart toe? Of wil je naast jouw lidmaatschap nog extra bijdragen?
Word dan vriend van de Natuurkampeerterreinen.

Een financiële bijdrage waarderen wij zeer. Hierdoor stel jij ons in staat een nog grotere impact te realiseren op de belangrijke thema’s natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En bovenal draag je er aan bij dat we ons netwerk versterken en kampeerders nog jaren kunnen blijven genieten van het kamperen midden in de natuur, zoals we dat sinds 1975 al mogelijk maken.

Al vanaf 25 euro per jaar ben je vriend van de Natuurkampeerterreinen. Een mooie manier om verbonden te zijn en blijven. Vrienden zijn er voor elkaar, dus je krijgt ook iets van ons.

Voordelen voor vrienden

  • Je ontvangt eenmalig een vriendenpas;
  • Je krijgt korting in de webshops van diverse partners, zoals IVN, de Vogelbescherming, de Bijenstichting en Moosecamp;
  • Je kunt minimaal een keer per jaar deelnemen aan een speciale actie voor vrienden, bijvoorbeeld: gratis toegang tot een beurs, evenement of een activiteit georganiseerd door De Groene Koepel.;
  • Je ontvangt de speciale nieuwsbrief voor vrienden.
Image