Image

Kom je winterkamperen?

De dagen zijn kort, de nachten lang. De temperaturen gaan omlaag, misschien ligt er zelfs wel een laagje sneeuw. Wist je dat je op verschillende Natuurkampeerterreinen terecht kunt om te winterkamperen?

Kamperen in de winter klinkt misschien spannend. Ja, kan koud zijn, maar met de juiste uitrusting is het ook echt een onvergetelijke ervaring. Beeld je eens in: wakker worden op een (bijna) leeg kampeerveld, de natuur in voor een prachtige winterwandeling en aan het eind van de middag, als de zon al ondergaat, plof je met een warme chocomelk of gl├╝hwein neer bij het kampvuur.

Hoe zit het met het maken van een vuurtje? Op bijna alle Natuurkampeerterreinen die deze winter open zijn mag dit. Dat verschilt met de zomermaanden. Zo geldt bijvoorbeeld voor de terreinen van Staatsbosbeheer dat je in de zomer geen kampvuurtje mag maken, maar in de winter wel. Fijn, want zo blijf je lekker warm!

Benieuwd geworden? Op deze 22 Natuurkampeerterreinen kun je deze winter terecht met je tent, camper of caravan. En op deze 19 terreinen mag je een vuurtje maken.

Wil je deze winter kamperen?

Word ook Natuurkampeerder! Bestel de Natuurkampeerkaart, waarmee je heel 2023 welkom bent op onze terreinen