Image

Familie of vrienden

Samen met je familie of vrienden genieten van het buitenleven, de natuur ontdekken en ’s avonds rond het kampvuur zitten. Klinkt dat als muziek in je oren? Kom dan kamperen op een van onze GroepsNatuurkampeerterreinen. Hier heb je met je vriendengroep of familie een eigen veld of terrein ter beschikking. Zo ondervinden jullie en andere kampeerders geen hinder van elkaar. Wel zo fijn!

 

Bekijk alle terreinen

Image

Image

Image

De velden zijn ingericht voor groepen van 10 tot wel 300 personen. Hier kun je terecht met je eigen tent, caravan of camper. Op diverse terreinen kun je ook kampeermiddelen of een overnachtingslocatie, zoals een groepsaccommodatie of een Trekkershut, huren. Zo kan iedereen blijven slapen.

Image

Familieweekend? Waarom kamperen een goed idee is!

Het is een jaarlijks terugkerend tafereel, de familiereünie. Vaak is er een hoop organisatie nodig om een grote, of iets kleinere, groep mensen tijdens een familiedag of weekend te vermaken. Wij gaan al jaren kamperen tijdens ons familieweekend en op de camping is dat ieder jaar genieten voor groot en klein en daar zijn talloze redenen voor…

Lees verder

Image