Image

Samen avonturen beleven

Je eigen kampeerveld voor je avontuurlijke vriendenweekend, familievakantie of als unieke trouwlocatie. Niks leuker dan samen het buitenleven ervaren, en precies daarvoor heb je alle ruimte op onze groepsterreinen.

Grenzeloze Charme (BE)

Ben je met een groep die back to basic erg waardeert? Kies dan een puur avontuur-veld midden in het bos. Er zijn ook velden met meer voorzieningen. Het terrein ligt in Belgisch Noord-Limburg, daar is het volop genieten in de natuur. Ga kajakken, mountainbiken of wandel naar het trappistenklooster.

Image

De Wolfskuil (OV)

Op het ene veld staan de tenten al klaar, op het andere kunnen jullie je eigen tent neerzetten. En dan begint de pret, De Wolfskuil heeft een scala aan leuke buitenactiviteiten: van koken op de Tundra-grill tot klauteren in het bos, en van een potje Kubb spelen op het veld tot een speurtocht voor de kids.

Image

Paradijsvogels (LB)

Dit terrein ligt tegen de rand van het Vijlener bos in het Geuldal. Er is plek voor één groep tot 60 personen (minder kan ook). Kom samen bij het kampvuur, bak vlaaien of pizza’s in de houtoven en trek zeker ook het prachtige heuvelachtige landschap in.

Image

De Snippenwei (NH)

Trouwen in de natuur? Hier kan het, helemaal op jullie manier. Van catering tot aankleding, de beheerders van De Snippenwei kunnen van alles voor je regelen. Maar het allerleukst van trouwen op een groepsterrein is natuurlijk dat iedereen blijft kamperen.

Image

De Jarden (DR)

Met het Leekstermeer op loopafstand is dit een ideaal terrein voor waterliefhebbers. Daar kunnen jullie zwemmen, vlotten bouwen, (leren) surfen en zeilen. ’s Avonds is het nagenieten op jullie kampeerveld met kampvuur en ’s ochtends zijn er verse broodjes.

Image

Er zijn nog meer GroepsNatuurkampeerterreinen

Welke past bij jullie?