Image

Trouwen in de natuur

Trouwen op een Natuurkampeerterrein betekent blote voeten in het gras, dineren aan lange tafels onder de sterrenhemel en met elkaar bij het kampvuur zitten.

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwlocatie midden in de natuur? Misschien is een GroepsNatuurkampeerterrein wel wat van jullie!

Op een aantal van deze groepsterreinen is het mogelijk om elkaar het ja-woord te geven. Stel je eens voor: blote voeten in het gras, het geritsel van bomen en fluitende vogels op de achtergrond, een diner aan lange tafels in de buitenlucht of onder een mooi versierde tarptent en ’s avonds, als het donker wordt, zitten jullie met elkaar aan het kampvuur. En misschien wel het mooist: iedereen kan na afloop blijven slapen in z’n tent, camper of caravan.

Benieuwd hoe zo’n bruiloft eruit ziet, van de voorbereidingen tot de dag zelf? Lees dan hieronder de blogs.

Alle trouwlocaties

Sommige terreinen zijn een officiële trouwlocatie, maar ook op de andere terreinen zijn jullie van harte welkom voor een diner of feest. Trouwen doen jullie in het gemeentehuis of een kerkje in de buurt, de ceremonie vindt vervolgens plaats op het GroepsNatuurkampeerterrein. Na afloop blijft iedereen kamperen. Met een beetje creativiteit is alles mogelijk!

Image

Image

Image

Image