Image

Is er zwemwater in de buurt?

Een verfrissende duik in de buurt van je kampeerplek, wat dobberen in een kano of voor je camper genieten van weidse uitzichten over het water. Op deze terreinen vind je natuurlijk zwemwater op loopafstand.

Kasteel Nederhemert Zuid (GD)

Dit terrein ligt aan de oever van de afgedamde Maas. De kampeerplekken liggen beschut tussen de bomen en daartussendoor loop je zo naar de zwemstrandjes en een steiger. Daar kun je heerlijk poedelen en zwemmmen.

Image

Fort Spion (NH)

Aan de rand van de uitgestrekte Loosdrechtse Plassen ligt Fort Spion. Omringd door een slotgracht en binnen de wallen van het fort liggen de beschutte kampeerplekjes voor tenten. Tussen de begroeiing door kun je eindeloos blijven kijken naar de weidsheid van de plassen.

Image

Lettelbert (GR)

Dit terrein ligt beschut tussen de bomen aan de Lettelberterdiep. Hiervandaan vaar je zo naar het Leekstermeer met een (gehuurde) kano. Aan de andere kant vind je de Lettelberterplas met zwemstrandje. Lettelbert is je ideale uitvalsbasis voor vaar- en zwemplezier.

Image

Middelpôlle (FR)

Kom je kamperen op Middelpôlle op Ameland dan sta je tussen het bos aan de ene kant, en de duinen aan de andere kant. Tussen de bomen en struiken sta je beschut, en op loopafstand vind je het strand waar je kunt uitwaaien en kunt zwemmen.

Image

Het Veerse Gat (ZL)

Op Het Veerse Gat vind je kampeerplekjes beschut tussen de bomen en langs de kreekjes van het Veerse Bos. Leuk om op te kanoën, te suppen of in te zwemmen. En met het Veerse Meer én de zee in de buurt is dit echt een plek voor waterratten!

Image

Landgoed De Hoevens (NB)

Kinderen voel zich thuis op Landgoed De Hoevens: hutten bouwen, hout sprokkelen en heerlijk zwieren en zwaaien in het speelbos. Verscholen in de bosrand ligt een natuurlijke zwemvijver met strandje en waterpomp. Perfect voor warme dagen!

Image

Op zoek naar meer terreinen in de buurt van natuurlijk zwemwater?

Je hebt heel wat te kiezen!