Image

Kamperen in de herfst

Kamperen in het najaar is een bijzondere ervaring. Op de Natuurkampeerterreinen is het dan extra rustig, soms heb je zelfs het hele terrein voor jezelf.

De natuur is anders, stiller, maar nog altijd prachtig in het najaar. Na een heerlijke boswandeling een kop warme chocomelk drinken in je kampeerbusje, een maaltijd koken boven een vuurtje en bijtijds je slaapzak in omdat de dagen korter zijn. Een seizoen om rustig van te genieten.

Er zijn meer dan genoeg Natuurkampeerterreinen die in de herfstvakantie (en later dit seizoen) nog open zijn. Je vindt ze door je aankomstdatum in te vullen in de Terreinzoeker. Daar kun je ook zoeken op terreinen waar een kampvuur toegestaan is. Ideaal voor als de avonden echt fris worden.

Wil je deze herfst voor het eerst kamperen?

En heb je nog geen Natuurkampeerkaart? We hebben een leuke aanbieding voor je!