Image

Op fietsvakantie langs de Natuurkampeerterreinen

Bekijk nu alle fietsroutes langs Natuurkampeerterreinen

Voor veel mensen is een fietsvakantie ultieme vrijheid. Je hoeft alleen maar te trappen en verder niets. Alles wat je daadwerkelijk nodig hebt, blijkt in twee fietstassen te passen. Het leven is ineens heel eenvoudig!

 

Meerdaagse fietsroutes in Nederland

We hebben verschillende meerdaagse fietsroutes in Nederland. Je fietst van Natuurkampeerterrein naar Natuurkampeerterrein, uiteraard door een prachtig landschap. Kijk zelf hoeveel etappes je per dag fietst en bepaal zo waar je overnacht. Op de Natuurkampeerterreinen is er altijd een plekje vrij voor fietsers en wandelaars. In het hoogseizoen (Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie) raden we wel aan even te bellen van tevoren. Alle fietsroutes zijn gratis te downloaden.

 

Meerdaagse fietsroute in Frankrijk

Fiets langs Natuurkampeer-terreinen in de Bourgogne en Auvergne, over kleine weggetjes met weinig verkeer. De route gaat langs idyllische dorpjes en langs de mooiste landschappen, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Image

Blogs

  • Image

    Zo hou je je fietsvakantie leuk! (6 tips)

    Op vakantie met de fiets is wat ons betreft één van de leukste manieren van reizen. Het is gezond, duurzaam, relatief goedkoop en je bent de hele dag buiten. En iedereen kan het! Maar een fietsvakantie vergt wel enige voorbereiding!

  • Image

    Fietsvakantie met kinderen

    Ook met kinderen is een fietsvakantie ideaal. Terwijl de kids een dutje doen in de fietskar, of luid zingend voorop zitten en van het voorbij trekkende landschap genieten (Netflix is er niks bij!) werk jij nog een beetje aan je conditie.